Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Thursday, June 16, 2011

KL GENGSTER

Assalamualaikum .. Selamat pagi dunia .. Selamat pagi semua .. amacam cihat?
klu kurang cihat sila dapat kan ubat di klinik yg berhampiran :)
tapi minta2 laling laling ku semua nie cihat2 lah ye

uolls dah layan cite BoxOpis yg sedang meletop2 di pawagam sekarang nie?
ala cite yg Seth Mat Tan belakon tu ler "KL GENGSTER"

eLLy dah tengok pada hari pertama cite nie di tayang kan .. perghh bangga2 ;)
opsss jng bongkak tak baik tak baik .. dosa  dosa ..
Sebenarnye eLLy & MyLuv gi  layan midnight lepas xtiviti [INI]
Malam tu kan MyLuv punye bday eve, kita sambut tahun nie kat dlm panggung la yee

Pada pandangan eLLy cite nie memang best!! i like like like like very strong ;)
mungkin ade Seth Tan kot .. and for your information this is the only movie yg takde
heroin .. yeszaaaaa percayalahhh.

oh ye lagi satu info nak share, eLLy dah tengok movie nie 2x (duakali)
2nd time eLLy gi tengok dng Si Reben Merah

Bagi yg belum tengok sila la hadirkan diri anda di panggung yg berhampiran



12 comments:

rATu kEBaYA said...

nak tengok... nak tengok...

rasp said...

cantik beg me'ah....bau kedai aaaa :D

NM02 said...

nak tengok tapi lom ada masa free... dpt tiket free karak pun tak tau nak tgk bila ni

nads said...

Oh...tengok wayang ngan lalink saya...

eLLy said...

Aisyah,Rasp,Reena,Nad

Best cite nie .. tak rugi gi tengok :P

eLLy said...

Rasp, ehem ehem ade bau kedai ke ;p

*SiRibenMerah said...

wahahaha...
ai like dating2 with u..
nnt kita dating2 lagi yek...

IxoR@ said...

kite pun tengOk 2 kali kak...

kite tengOk sbb ada aaron aziz & ady putra... hero malaya...

hihihi....

akubiomed said...

Terlalu ganas. Haa..haaa

mummysyafie said...

dah tengok semalam..boss belanja. tetiba rasa boring kat opis kan

eLLy said...

Iyra, me too nanti calling2 jer ye :)

ixora, amboi terus dapat title hero melaya gitu :)

eLLy said...

akubiomed, ish ganas ke .. tapi tak sesuai untuk bebudak coz dialog dorang tu ganas cikit ;)


Nor, wahhhh classs ko nok.. siap bos belanja lagi
-haaa ko ponteng kerja dng bos ye-