Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Monday, June 20, 2011

Sayang Abah

Sape tengok cite nie semalam? Best kan .. tapi cite nie sedih laa sob sob ..
Semalam kan Hari bapa, so cite nie khas sempena Hari bapa la.
Mengisahkan pengorbanan seorang bapa, walaupun dia bukan bapa kandung.
Sape yg terlepas tu nanti tengok la ulangan kat Astro Prima
dlm cite nie abg Zul tak la berapa hensem .. hehehehhe

 
Tapi klu camnie dia Hensem kan kan kan .. ngeeee

 











13 comments:

fieda said...

tgk..tgk...saya nangis masa part last tu...huhuhu...

dilazfamily said...

tak rgklah sebab umah tak de astro.huhuhu

yatie said...

saya tak tgk sampai abis pun...tapi masa dia kat spital tu mcm sedih je....

sW33tdARLiNG said...

xdan pun nak tengok.. letih terus tertido semalam

NM02 said...

tak tgk la nok... tunggu ulangan je la nnt

lagenda said...

x smpt tengok smlm..huhuhu but tgh type komen ni, anak2 tgh tgk citer tu!

akubiomed said...

Ada juga jengah sebalik laptop semalam :-)

mummysyafie said...

a'aa..tak hencem la kat sini. tak tengok pun citer ni yang..kalau tengok confirm aku melalak

eLLy said...

Fieda, sob sob sedih kan

Dilaz, la ye ke.. nanti tengok on9 la ye :)

yatie, la camno leh tak habis, memang sedih pun

eLLy said...

amy, oiit awal nye tido :)


Reena & Mak, nanti tengok tau.. mesti ade ulangan punye


akubiomed, hehehehe kira ade gak la tengok kan :p


Nor, sekali sekali melalak pun best gak kan :D

Pepel BoNda AmaNi said...

xtgk...tapi my cousin cakap sedey sangat...

eLLy said...

Eida, rugii.. nanti tengok ulangan kat tv ye :p

tasha said...

tumpang tanya. tau x sape yg nyanyi lagu Menghitung Hari tu? sbb penyanyi asal kris dayanti. tp kat dlm cite ni suara org lain. tq :)