Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Monday, June 13, 2011

Kawtim ...

Malam tadi eLLy tido dng senyuman :) kenapa?
Sebab semalam banyak pekara yg best best berlaku..

Salah satu pekara yg best semalam ialah kemenangan Pak lang HAZAMA !!!
Sapa yg tak kenal Hazama kan, budak Prelude AF4 yg diberi peluang kedua untuk
memasuki AF9..

Ini lah dia budak comel tu ;o) muka kanak2 rebina, besau bona jeket ko tu jang!
Walau pun tak dapat masuk AF4, tapi Hazama masih bergiat active dlm bidang seni,
terutama dng bebudak AF yg lain dan dari situ .. dengar2 cite dia bercinta dng Farhan.
hurmm betul atau sekadar gosip jer? Well klu bercinta pun ape salahnye ..
dua2 masih bujang kan .. Mak okey jer!!

Last year Hazama join grp Meet uncle Hussein, Kejap je pun "specil projet" katanya
tapi ade gak terselit lagu yg menjadi kegilaan ramai "POKOK"

Dan  kini HAZAMA dah boleh berdiri dng kaki sendiri .. sebab sekarang beliau
adelah JUARA AF9 !!! i like .. i like like like berjuta juta kali

Moral of the story dari kisah HAZAMA nie.. "Jng pernah berputus asa"
Insyallah ade rezeki yg menanti kita di sana ..

..SATU HARAPAN SATU TUJUAN SATU DESTINASI..


.

8 comments:

rATu kEBaYA said...

suker sangat dengan hazama.. semaga hazama lebih maju jaya

fieda said...

i like hazama....:)

Dee said...

dan setiap kejadian tu ada hikmahnyakan..tuhan tak bagi apa yg dia mintak 5 tahun dulu..tp tuhan kabulkan sekarang..:)

sW33tdARLiNG said...

muka jawa dia ni.. hahaha sib baik ada chance gak sekali tgk AF so takde laa jakun sangat bila orang puji Hazama ni.. anyway, dia mmg bagus

mummysyafie said...

bukan selama ni dier berdiri ngan dua kaki dier tu ke? hihihihi...


taniah Hazama...laling ko dah menang yang.

rasp said...

congrats to hazama...
berkat bila tak berputus asakan....

Redbloodsnow said...

peminmat hazama ek kak ell? hehe

eLLy said...

Aisyah, usaha tangga kejayaan ;)

Fieda, me too like like like ;p

Dee, Betul tu aku sokong!

Amy, muka jawa tu yg mahal tu ;p

Nor, wakakakka pandai ko buat lawak kan ;p sebelum nie dia pakai wilcha ;p

Rasp, Welcome back laling.. kan kan kan berkat kesabaran & tak berutus asa

Zie, yeszaaa minat bangat ;p