Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Wednesday, June 15, 2011

Sunway Lagoon

Ini cite last mth .. al maklum la last mth eLLy tak banyak update coz
mengalami tekanan perasaan kerja yg melimpah ruah ;o)

But now not any more .. insyallah ..

Alkisah dipagi yg cerah 14 May yg lalu, eLLy, MyLuv bawak Si Duan & Tisya to
Sunway lagoon!!, Harga ticket untuk 3 park RM60 for adult - RM38 for child,
nasib baik Tisya dapat masuk free .. heheehe. oh ye Sila pastikan uolls bawak Mykad,
if not korang kena bayar harga penuh !!

Sementara mamu gi beli ticket moh kita bergambar
Tisya.. hurmm sampai teleng kepala di dok posing! ;o)

Duan dah start tengok map!
klu ikutkan dia semua tempat dia nak gi
"Masy nanti kita gi cini ye.. pastu kita gi cini tau.. pastu kita naik nie ye"
haa ambik ko semua dia nak gi .. penat oOo dok melayan dia

Memula kami ke Wild World dulu, kita tengok  beruang..
burung.. monyet putih.. burung kakak tua yg besar .. dll

lepas tu kemana kita?
jln terus pastu belok kiri .. nampak kapal besar ...
tapi tak naik pun ;o) takuzzzz
okey kami dah bersiap sedia untuk mandi !!!
Si duan dah tak sabar2 nak masuk dlm air siap menari nari lagi tu

Alamak.. Si abg ke depan, Si adik kekiri..
Mamu tolong!!!
Pening oOo bawak bebudak nie .. perghhh penat!

Gambar mandi tak de.. coz malas nak bawak camera,
hp pun main campak ke loker jer malas nak pegang.

Lepas siap mandi manda.. dorang sibuk nak naik kuda pulak,
nasib baik Mamu rajin nak melayan .. Masy tunggu tepi jer

 

8 comments:

Dee said...

letihkan bwk kids..tp gi tempat mcm ni kalo takde dorang x best lak kan..

sW33tdARLiNG said...

selalu kalau datang sini tak cukup masa.. mandi jer dah seharian.. tp selalu kami akan abiskan dulu kat taman permainan, pastu baru ke tempat basah

rATu kEBaYA said...

mesti tak duduk diamkan.. takper yg penting diorang happy

eLLy said...

Dee, betul tu tempat2 camni bawak budak lagi best.. walaupun kepenatan


Amy, a'aa sama la aku.. last baru masuk berkubang kat tempat basah ;p

Aisyah, betul beb memang dok tak diam.. tapi yg penting kita happy!!

rasp said...

byk tul plan duan tu....tercapai ke lepas dah penat2 mandi tu hehehehe

akubiomed said...

Belum pernah bawak anak-anak ke Sunway Lagoon

mummysyafie said...

nak bawak gak la diaorg gi sini..last pegi tahun lepas kot.

eLLy said...

Rasp, hahahaha kan kan penat oo klu nak ikut semua :)

akubiomed, klu ade rezeki lebih nanti bawak la .. best ooo :D

Nor, tahun lepas .. okey la tu aku dah bertahun tahun tak kesana, bila duan ajak ke sana aku terus onn ;p