Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Thursday, June 23, 2011

"Well klu U tak dengar tak pe.. tapi klu u buat2 tak dengar dosa"

alooooo aloohaaaa ... meh nak share cikit nie .. fuhh tak sabar nak cite nie !!
aritu kan eLLy & MyLuv di makan2 kat Chili's, tanpa di duga kat sebelah meja kami
ade artisss uolls .. tau tak sape? cer teka cer teka .. sebelah meja kami ialah HAZAMA!!
yeszaaaaaa Hazama and the geng tengah makan kat sebelah kami .. huhuhu
rasa nak ambik gambar.. tapi MyLuv ckp jng kacau org tengah makan.



Di pendekan cite .. bila dah habis makan masa nak keluar dari Chili's kami terjumpa lagi
dng Hazama, this time eLLy  terus ckp"Hazama.. boleh kita bgambar tak?"
tapi member terus jln jer .. pergh angin la satu badan!! so i try again.. i cakap
"Well klu U tak dengar tak pe.. tapi klu u buat2 tak dengar dosa"
u know what .. Hazama pusing dan terus dtg kat i :) dia ckap memula dia tak perasan
yg i ckp dng dia .. hahahha boleh gitu!

Bila member dah kasi green light ape lagi moh la kita bergambar.. this time MyLuv
yg jadi jurugambar, pusing kanan clik! pusing kiri clik! senyummm clik! ...
berkeping keping gak la ;) Pastu MyLuv cakap "yangg bangun yanggg pi mandiii .."
ha betul ke ape yg aku dengar OMG aku bermimpi rupanye!!!

Mesti korang geram kan!!! i pun geram tau .. alahaiii mimpi rupanye :(
i nak betul2 tapi masa bergambar tu rasa mcm betul2 i pegang Hazama,
klu tak salah i pegang pinggang dia yg kerempeng tu ;)


16 comments:

Cik Ina Do do Cheng said...

mimpi rupanya... aduh.. mula dah nak bersyakwasangka dgn attitude hazama.. nasib mimpi

Pepel BoNda AmaNi said...

argggggggggghhhhhhhhhhhhhhhhhhh.....how dare u..kekekkekekekekek suspend taw... :P

nanonano said...

cehhh!! benci tao akak ni,
wat org saspen je,
bru nk kutuk2 skit, hahahah

fieda said...

SABOR JE LA...HAHAHA

eLLy said...

Cik ina, kan kan kan masa mimpi tu pun akak dah cop dia sombong ;p


Eida, jng marah akak.. marah kan mimpi tu!! akan pun nak yg betul2

eLLy said...

Nano, hahhaha hakikat nye hanya lah mimpi ;p

Fieda, sabarrrr jer laaaaaaa kan ;)

L@dykiki said...

hahahaha~~ begitulah alkisahnya!bagus mimpi akak :P

saya pun ade 2 hari lepas.. tetiba mimpi ngan awal ashaari.. giler uuuu manje kat sisi bahu dia. gedik! rupanya mimpi.. awal jadi penjaga kera... dalam masa yang sama jadi tokey rambut! pliss la. hahha

Ciklinn said...

keh keh keh.... gigih lin kak nak nengok gambo.. sekali mimpi da.. hehhehe takper2 yg penting dpt gak peluks walau dlm mimpi.. hihihih

Aku Budak Lipis said...

nak mimpi hazama jugak r malam nie :)

mummysyafie said...

mencik arr..iyer² aku ingat betul. sampai nak kutuk je hazama boleh buat² tak dgr. ko kan yang..aku geget baru taw

rasp said...

hahahaha ingatkan betul...
tapi dok pikir apsal tak letak gambar yg bergambar dgn hazama berkeping2 tu...
ghupa2nya 'tipah tertipuuuuu'

*SiRibenMerah said...

chaittttttttttt..
gue igt lo serius.. haishhhh..
kecian i tertipu...

Nem0 o0h Nem0 said...

baru nak marah hazama tu sbb buat2 pekak..rupanyer mimpi.choyy..hahaha

eLLy said...

Kiki, hahaha bagus kan ;p
amboii ko mimpi awal ye..
ko nak kena tarik rambut dng scha al yahya ;p

CikLinn, hahaha dapat gak peluk pinggang dia yg kerempeng tu ;p

Aku budak lipis, hahahha good luck ;p akak nak cuba sambung mimpi yg separuh jalan tu ;p

Nor, hahaha klu la betul2 berlaku aku pun akan kutuk dia! nasib baik mimpi ;p

Rasp, hahaha tipah tertipu noks!

iyra, akak pun tertipu *mimpi ghupanye* :(

Nemo, mimpi noks.. sabar jer la ;p

sW33tdARLiNG said...

podacittttttttttt!!! aku baru nak gosip hazama sombong! cit cit cit!!

eLLy said...

Amy, hahahaha .. aku pun baru nak sentap klu dia sombong ;p