Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Wednesday, June 8, 2011

eEeehaaa ...


Sekali lagi Kelab rekreasi kat tempat kerja eLLy menganjurkan KARAOKE NITE
tema untuk tahun ini KOBOI nite =) thanks to NOR coz dia yg kasi idea tu masa eLLy
tanya kat FB ari tu .. Hurmm mana nak cari kuda nie ;) wakakaka ..
eh mana nak cari baju nie .. jean + baju kotak2 .. jom shopping :)

esok 9th June eEeeHaaaaa ...
(ade pulak pilih khamis malam jumaat is tak senonoh betol la dorang nie)




12 comments:

maya amir said...

wahhh bestnye ade karaoke..and bertema lak tuh..kalau ade kat ofis saya, saya 1st yg register:)

rATu kEBaYA said...

kacau daun je kan.. pilih khamis malam jumaat..

sW33tdARLiNG said...

koboi...? aku dah ada topinya.. kekeke

chichi said...

ooo tak sangka akak suka karoke...harap2 akak menang la k

eLLy said...

Maya, hehehhe tak sabar nak tunggu esok :)


Aisyah, a'aa kan tapi sekali sekali ape salah nye :)

eLLy said...

Amy, ehaaaaa .. koboi tu.. tapi aku tak de topi.. pinjammmmm


Yan, anjuran sport club kat tempat kerja nie.. tak bertanding pun.. saje suka suke .. yg penting free ;p

mummysyafie said...

baik ko pinjam topi amy tu..hhihi..ni tema annual weols 2 thn lepas. paling senang beb..sebab semua ada jeans kan

eLLy said...

Nor, hahhahaha memang senang.. semua sebok nak cari topi & kasut kulit mcm koboi

Pepel BoNda AmaNi said...

kuda ku lari gagah berani...*kedukut..kedukut..bunyi kuda lari..ahahahahahha*

akubiomed said...

Ini ada yang bawa kuda kepang. Ha..ha..

eLLy said...

Eida, hahhaa lain macam jer bunyi kuda hang ;p

Akubiomed, bro bukan setakat kuda pistol pun ade :p

rasp said...

cuba tanya kat en mat kat mana nak cari kuda oooopssss....