Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Friday, June 17, 2011

Kenapa pulak ni..

 
Alahaii ngape pulak nie .. nak buka blog sendiri nak login sikit punye susah !!!
bila dah update boleh pulak error .. hilang semuanye, wat penat jer type :(

nak wat short n3 nie pun dah 2-3 x mencuba menci ahhh..
belum lagi bab nak tinggalkan jejak.. tak semua blog boleh tinggalkan komen
WHY? WHY?? WHY???

pepepun selamat berhujung minggu kekawan ..



8 comments:

rATu kEBaYA said...

under maintenance kot.

NM02 said...

sabar nokkkkkk

eLLy said...

Aisyah, Reena :
entah la .. geram aku! sendiri nak login pun susah. sungguh menguiji kesabaran ku!

rasp said...

laaaa...server uols tgh down kot...

IxoR@ said...

rilek kak...

minggu ni minggu website byk kena hacked.....

:)

sw33tdarling said...

boleh jer ni buat entry.... sajer jer kannn kan kannn...? nak buat alasan laa tewwww... ngelat erkkkkk....? hihihihi

eLLy said...

Rasp, Ixora,
Maybe la kot .. tapi tak kan i pun dorang nak hacked ;p

eLLy said...

Amy, sampai hati ko ckp aku camtu.. sentap mak nok ;p

aku nak wat n3 tu pun 3-4 kali aku login logout ..