Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Tuesday, June 7, 2011

Kongsi Nor .. Karak =)

Ha ape kah itu? Kongsi Nor .. Karak ? cer teka cer teka =)
Sebenarnye camnie .. memula Kongsi, pastu Nor, pastu Karak .. ha still tak paham?

ish ish ish .. memang saje eLLy nak kasi uolls pening ;p .. moh la eLLy cite

Merujuk pada gambarajah diatas.. seperti yg korang sedia maklum eLLy & MyLuv
telah menjalan kan xtiviti menonton wayang back to back seminggu sekali gitu
memula kami tengok cite ..
 Lu langsi lu mati !!! perghhh ganas tak?? 
Cite lawak lakonan Pelakon popular 2010 sape lagi klu bukan Shaheizy Sam :)
lawak yg lite lite tapi cukup untuk menghilangkan resah dihati =)

Memula layan dng MyLuv .. Pastu dng Pn MaLa  Best best best .. 
eLLy memang layan cite nie .. penuh dng dugaan sedih beb! 
Lakonan Fizz Fairuz memang mantopppp .. cuma yg potong stim kat ujung2 cite tu
boleh lak ade NORMAN HAKIM .. choiii tak sesuaiii belakon jadi org baik !!
klu FAHRIN AHMAD kan best. So uolls klu mahu menonton cite nie masih belum terlambat, 
cuma eLLy nak pesan sila pastikan anda bawa masuk tisu.

eLLy digoda oleh MyLuv untuk gi nonton cite nie .. walaupun mata ditutup tapi dialog 
"Encikkk boleh bantu saya cikkkk.." arghhhh ngeriii oOo .. 
eLLy terniang niang ditelinga suara popuan yg ckp dialog tu

Begitu lah xtiviti yg eLLy & MyLuv jalankan sebelum ini. Movie back to back .. classsss ..


ayat Classs nie memang dah melekat kat kitaorang di sini since Boss class A masuk ;)





6 comments:

atty's said...

Encikkkkkkkkkkkkk nampak anak saya encikkkkkkkk....hahahahha suka part kt toilet.

NM02 said...

kau tak ajak aku pun............

IdaShah said...

tgk wayang secara marathon best 2x. dah lama aku tak tgk wayang..tgk kat umah jer ehhehe

betul ker highway karak tu berhantu ekk? tak penah jumpa pon. wahhhh eksyen di situ hehehe

Pepel BoNda AmaNi said...

bestnya marathon tengok wayang....

sW33tdARLiNG said...

semua pun den tak nengok laiii...

eLLy said...

atty, hahahhaa gerun weh ...

Reena, ala ko kan dah ade bodyguard ;)

Ida, hehehe aku dah siap pesan kat Mylaling .. tak mo balik memalam ;p

Eida, hehehe laki den tak busy.. if not jng harap

Amy, so ape lagi sila la tonton di pawagam yg berhampiran ;p