Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Friday, February 25, 2011

Beli ape di Ikea?

Klu ke ikea tapi tak membeli baik tak payah pergi ;-)
betul tak kawan kawan...(Betullll... eLLy boleh agak dah korang akan jawap camtu)

ari tu lepas check out from Dorsett subang, kami terus gi hantar baju kat Coustume World
dah alang kepalang tu tak gheti gheti nak singgah Ikea :) Lunch time maaa

Me n' Duan oder Meet ball,  MyLuv oder Salmon ape ntah

Penuh muluttt .. kunyah betul2 duan

Ohh ye kan eLLy cakap "Klu ke ikea tapi tak membeli baik tak payah pergi .."
nak tau eLLy beli ape? eLLy beli makanan tu la..ingat dapat free ka..
wakakakakaka larikkkkkssss... jom duan kita larik bersama ;)

adusss pening la Masy & Mamu nie .. jom balik!!
 

18 comments:

Natalia said...

beli makan je yea hahah ye la membeli gak di ikea tu okehhh :))

diLL said...

sy nak meatball 2 ikea.. sian saya~

nanonano said...

sy pun g ikea smata2 sbb nk mkn meatball. hahahhaa

eLLy said...

Yaya, kan kan kan kira beli la tu ;p


Dill, dapat gaji nanti pi la terjah ;p


nano, kira ko pun membeli kat ikea la ;p

The Bee And The White Roses said...

gile kentang..sedapnyewww! Besau pulak tu..adeshhh..Terliur sudah..=(

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

meatball yummy..yummy...akak makan daim x??

akubiomed said...

Perut lapar perlu makan nanti masuk angin lagi susah

Bro Fit said...

uihh sedapnya..tak pernah lagi makan kat ikea...

eLLy said...

Bee, ini bukan gila kentang.. nin dah gilaaa daging beb :)

eLLy said...

Eida, alamak lupa daaa.. :)

eLLy said...

Akubiomed, yeszaaa betul tu broo ;p

eLLy said...

Fit, nanti turun KL cuba la pasti anda tak menyesal :)

Nem0 o0h Nem0 said...

sedapnyerrrr! dah lama tk mkn meetball.

kathy jem said...

Akak sy dah tag akak..jgn lupe join... =D

mummysyafie said...

lama tak makan meatball kat situ..

eLLy said...

Nemo, gaji dah keluar kan,
ape lagik jom terjahhhh ;)


kathy, wokeh noted :p


Nor, jom kita dating kat sana pulak ;p

sw33tdarling said...

kah kah kah..! memang pun..! kalau tak beli barang, tp sure beli makan!! mmg jahanam pitih orang ikea niii

eLLy said...

Amy, hambo setuju.. abihhh pitih klu gi Ikea