Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Tuesday, February 22, 2011

Kuala Gandah with love

Today date : 21/2/2011
Time : 10:08PM
Location : @ *** Hotel
Xtiviti :
1. tunggu MyLuv habis kerja
2. layan FB & games
3. update blog for auto publish sementara menunggu my black paper steak siap
4. bila food dah siap gi coffee house makan ;)

Begitu la agenda eLLy boleh dikatakan 3-4 kali seminggu

Okey now moh kite cite pasal gajah gajah yg berkeliaran di blog eLLy ini..
Blog ai banyak gajah kan..
Lihat la gajah2 ku ini tomey mcm ai jugak huhuhu

Destinasi kedua
Kami ke Elephant sanctuary.. Jom mandi bersama gajah .. huhuhu
memang tak lalu wehhh .. setakat nak tengok boleh tapi klu ajak berkubang bersama gajah
memang tak laaaa... ngeri weh tengok gajah punye popo..

Kami bertiga .. eLLy, Dee, Amy
berposing sementara menunggu show kul 2pm

Memula gajah dimandikan.. mcm manusia gak
bangun tido pi mandi dulu .. tapi aku tak

Lepas tu gajah buat show
gajah yg tengok dok siram air tu name dia Mawar
mawar nie kawan baik Abot .. tapi yg mana satu abot?
eLLy pun dah tak ingat =)

xtiviti seterusnye beri makanan pada gajah..
anak Dee si mimi nie sangat berani ooo

dan yg ter akhir.. berkubang bersama gajah  ;p
amacam ade berani?

Masa kat sini yg ujung2 tu agak mencabar cikit .. coz memula anak Dee si fifi mengamuk
pastu anak si Amy dua dua mengamuk .. oiit korang rugi tak dapat tengok Amy jadi tarzan
wakakaka sorry Amy .. tak pasal2 aku pulak yg kena amuk nanti :)

So kawan2 boleh la bawak anak2 kesini .. lawatan sambil belajar gitu ..

Pelajaran yg eLLy dapat ..Gajah tu makan buah & kacang je tapi badan besar gak ;)
motip motip wakakakakakaka


18 comments:

Natalia said...

woww gajah ...mandi besama gajah..betambahhh wowwww...syoknye elly..bestnyer..lau damia tengok neh mesti terjerit jerit..elepennnnnnn bigggggg huhuuuuu

sw33tdarling said...

rugi tak dapat tgk muka2 orang yang sanggup berkubang dengan gajah tuu... hahahaha

atty's said...

elly aah kan ..kty baru terpikir teori..gajah makan kacang ,buah2 je pun montel..huhuhuhuuh..

NM02 said...

next time kalu ada perancangan terbaru, insyaAllah nak join... sebab kepingin nak jumpa sama kamuk!

eLLy said...

Yaya, nanti bawak Damia kesana mesti dia enjoyyy


Amy, hahahahhaha nampak sipi sipi je :)

eLLy said...

atty, kan kan kan .. satu teori yg amat penting untuk pembelajaran kita kita ;p


Reena, okey next time ko jng lupa join okey

Redbloodsnow said...

update blog for auto publish sementara menunggu my black paper steak siap <<--- hahaha. NYEMPATTTT! mmg blogger tegar ah..hiksss

Dee said...

wei..mana2 mak pun akan jadi tarzan tau masa tu..hahaha..tp gajah2 tu baka besarlah elly..mkn ringan2 pun besar gak..nk buat camana..hehehe..

PutRee SeJiNjaNg said...

wah best ada gajah...comel..:)

eLLy said...

Zie, hehehhe memang pemakan yg tegar :)

Dee, mcm aila baka besar huahuahua

tilla, yeszaaa tomeyyy klu tengok live lagi tomey

nads said...

wah...best nyer coti2 pegi tengok gajah comel2...

mummysyafie said...

sapa yang berani berkubang ngan gajah ni..aaiii..tapi syok tengok uols kan. enjoy giler..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

enjoynyer......best gila..huhuhuhu rugi..rugi..

eLLy said...

Nads, best memang best tapi kena bawak kipas .. panas ooo


Nor, memang enjoyyy .. nanti bawak wawan, agak2 dia berani tak ;p


Eida, enjoyyyy tak pe dik nanti kita suruh ketua rombongan buat siaran ulangan sekali lagi ye ;p

rasp said...

kalo i pegi, dari mula dah jadik tarzan...bukan last2 :D

eLLy said...

Rasp, wakakakakkaka lagi ganas ;p

akubiomed said...

Gajah nampak sahaja cool kalau dia layangkan belalai mahu ada yang melanyang batu dua

eLLy said...

Akubiomed, batu 2' ngeri beb :)