Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Wednesday, February 23, 2011

Candel light dinner with Duan

Lepas MyLuv turun attn his anual dinner, me & duan ber candel light dinner kat bilik
Mamu tak de Duan pun jadi la =)

Chiken rice vs Fish n' Chip
tengok Duan siap bersila nak makan .. sangat sopan

emmm sedap tak?? ..cedap..
Duan makan 5 suap selebih nye Masy yg makan
huahuahuahua

Oh yee kelainan kat hotel ni.. dorang kasi sos dlm botol cam nie
sangat cute botol itu 
 

14 comments:

wahida said...

aku lapar chicken rice!!!

rATu kEBaYA said...

fish n chip nampak sungguh sedap

sw33tdarling said...

romantic laa duan... hehehe

eLLy said...

Wahida, hari nie ade pasar malam/tani kan sila dapatkan di gerai yg berdekatan ;p


Aisyah, sebenarnye Nasi ayam tu yg sedap ;)


Amy, kan kan kan kecil2 lagi aku dah ajar dia makan candel light dinner

rasp said...

itu sos chomei kalo 'terrrrpack' dlm luggage kita kena charge ke? hehehehehe

atty's said...

lapo tau tgk duan makan..huhuhuuhuuh

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

sedapnya makan

eLLy said...

Rasp, Klu TERpack okey je kot.. coz dah bayar maaa ;p


atty, hehehehe itu belum tengok i makan lagik ;p


Eida, Nasi ayam sedap tapi fish & chip tu so so je la

mummysyafie said...

yang..len kali ajak aku gi candle dinner tu. bawak duan rugi yang..makan nya tak abis. hihihi..

eLLy said...

Nor, Wakakakka.. okey okey next time ye ;p

Cik Wanie Ghani said...

alamak,
nampak sedap fish n chip tue,
nyum nyum nyum.....

bercandle light dinner yer;)

eLLy said...

Fish & Chip tu kureng la ...
nasi ayam tu lagi sooodap ;)

akubiomed said...

Tak kuat makan si Duan sama macam saya semasa kecil dahulu susah makan

eLLy said...

ye ke? sama la .. skarang nie susah betul nak kasi dia makan