Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Wednesday, February 23, 2011

Dorsett Subang

Sambungan dari n3 petang semalam

Lepas gi costume World kami gi pick up Duan kat Cheras,
maka meraung lagi la si tisya...nakkk mamuuuu...camne nak bawa dia kan still domam
tujuan eLLy bawak Duan tu untuk di jadikan peneman eLLy.
Almaklum la masa tu MyLuv kena attn anual dinner kat Dorsett subang

takkan la nak biarkan bini dia sorang2 kat bilik kan khamis malam jumaat tu

Muka ketat duan, baru bangun tido

menuju ke Hotel room

Room 814

amboi terus panjat katil .. maklum la still moody
baru bangun tido


Okey MyLuv dah mandi dan bersiap sedia for his anual dinner
* * * * *
* * * *
* * *
* *
*
*
* *
* * *
* * * *
* * * * *
aloo lu cebijik macam apekkk oOo
tukat name jadik Lamat Teo =)


20 comments:

atty's said...

moning elly..apek itu manyak ensem oooo..sejibik apek dah goman eh..

Zana_MamaBatrice said...

salam elly
wah...tema CNY ker...
kemain lagi hubby mu berposing...

rasp said...

sempoi je kostum tu...
tema apanya beb?

eLLy said...

atty, Morning darlingg ..
hehehe hencemmm ka? kuang kuang kuang


Salam Zana, & Rasp
Tema chinese cuisine ape ntah,
kebetulan sama date dng 'Chak go may'

Y u Z z 9071 said...

hehe...

amoi mana ? nampak apekkk je.

hehehe

NM02 said...

hahaha... dah mcm adik beradik ngan david teo maaa....

eLLy said...

yUZZ, amoi tak ikut .. duk bilik diam2 ;p

eLLy said...

Reena, huhuhu dapat aura David Teo pun okey gak jutawan maaa ;p

Natalia said...

vavava nyemat le en abg mu elly..mmg cam david teoh seimbas hehehe

sw33tdarling said...

dinner napa tak bawak vini...??

eLLy said...

yaya, huahuahua tak pe sikit pun jadi la ;p

eLLy said...

Amy, annual dinner untuk staff je :(

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah hero malaya....

eLLy said...

Eida, Hero malaya.. hahahhaha

mummysyafie said...

ko tak ekot ke yang? kalau ko gi mesti kena pakai cheongsam kan

eLLy said...

Nor, nasib baik la tak ikot.. if not pening aku nak cari cheongsam saiz aku nie ha ;p

Cik Wanie Ghani said...

apek saja kah,
amoinya mana?
hihihi

eLLy said...

Cw, Amoi tak join .. dok melingkar dlm bilik je ;p

akubiomed said...

Ingatkan David Teo hendak buat usahama filem Mualaf 2 :-)

eLLy said...

wakakakaka lawak la lu bro :p