Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Monday, February 14, 2011

Dah cuti .. Dah keluar.. ape yg Dah?

Selamat pagi kawan kawan, eLLy sedang bercuti cuti Malaysia :)
Walaupun begitu eLLy dah sediakan satu n3 perday.
okey la tu dari pada tak de kan, tak de la sunyi sangat blog i nie.

Kisah BW pulak eLLy akan buat bila ade kesempatan,
Coz we decide tak nak bawak lappy kehulu kehilir. Leceh.. lagi pun MyLuv nie
klu ade lappy nanti dia sebuk nak check email dari opis la .. itu la ini la .. menci!!

Oh ye Happy Valentine day kawan2 ..  Hari untuk berkasih sayang.
Bagi yg belum kawen tu tidak salah untuk berkasih sayang setakat gi dinner dapat bunga
tapi jng lebih lebih .. sila patuhi batas batas Agama.
Tengok tak cite "Ampunkan daku.."  insaf tak? amboi dah mcm ustazah la pulak :)

Okey i have to go ..untuk mengurangkan kerinduan uolls kat eLLy ...
* * * * *
* * * *
* * *
* *
*
Muka minah yg happy dapat cuti panjang with her husband!

eh gambar dari My 10th wedding annv dah keluar!! nantikan kemunculan nye :o)
gambar2 kat blog tak sama dng kat FB, Harap maklum.


15 comments:

atty's said...

selamat bercuti elly..enjoy ur holiday.

rasp said...

enjoy ur hanimun sis...
jaga diri bebaik2 tau!

-aNida OtHmaN- said...

samat bechutiss sIss..

wah pic tuh menggambarkan HAPPYnyew........

ct_nurmarlissaa said...

...Enjoy....

nads said...

whoa...selamat bercoti2 akak...jeles lagik..wawawa

Dee said...

wah..cuti pjg u..sure seronok kan..

nanonano said...

slamat brcuti kak..
syokk..jeles neh!!

wahida said...

ko cuti gi mana kak? aku jeles nih!!

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

bestnya coti...nak FM.. :P

[S]itie [B]Um [B]Um said...

gamba kite yg kt blog mesti ada kt fb sbb sama.. =p

eLLy said...

atty, Rasp, nida, ct, nads :
tq soo much .. cuti cuti untuk menghilangkan tekanan

eLLy said...

Dee, nano, Wahida, eida, sitie :

Nama je cuti lokasi sebenar tak confirmed lagi... ambik cuti pastu main redah je :) klu ade FM nanti kita rembat ;)

sw33tdarling said...

uuu laaalaaaaaaaaaa

eLLy said...

Amy, mcm KRU la pulak .. Uuulalallalala

akubiomed said...

Elok juga tidak bawa Lappy nanti ganggu mood :-)