Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Tuesday, February 22, 2011

Coustume World

Selamat petangggg cikguuuu ... Ari tu eLLy ade wawarkan kan FB nak cari tempat yg
ade sewa costume, MyLuv nak cari baju yg bersesuaian untuk attn annual dinner..

Google punye google ade ke ayat camtu jumpa la link Costume World nie.
Sebenarnye kami pernah kesini dulu tapi no phone semua tak ingat.
Call reconfirmed tempat .. dan terus zasss kami ke Mutiara damansara.
sangat senang nak cari kedai ni. berhadapan dng Houz depo,
nampak 7 eleven haaa kat atas tu je..
pilih jng tak pilih ... punye la ramai manusia kat kedai ni
nasib baik tema' yg MyLuv cari tak same dng dorang if not mesti merebut

Sewa agak berpatutan, tapi deposit 2+1 tu
mcm deposit sewa rumah pulak :)
Harga sewa $70 deposit $200


psst tokey kedai ni tengah cari perkerja part time.. berminat?



 

20 comments:

Dee said...

wow..sure happeningkan pakai costume tu..

CHU MAJORFLAVA said...

wow..leh tahan gak sewa kat situ.kalo kat kuching 4 sure mahai.;-/

PutRee SeJiNjaNg said...

wah mahalnya deposit..huhu..ni mesti kes takut costume kena kebas kan..heheh

eLLy said...

Dee, hehhee carik yg simple je.. janji ikut tema

eLLy said...

Chu, maybe kat sana lebih canggih kot .. huhuhuhu

eLLy said...

Tilla, Yela mesti dia takut kena rembat!!

mummysyafie said...

bila opis aku wat majlis camnie harus aku cari ko yang...nak gi tempat ni gak.

atty's said...

mahalnya deposit.yelah kalo ilang baju rugi ar kt taukeh..

agaknya kalo keje situ , leh terai semua baju kt situ kan ekekekekekee

NM02 said...

ha, simpan no tepon, nnt sesok kalu ai plak terdesak, leh call yu terus.

eLLy said...

Nor, boleh dong je calling2 je :)

Atty, klu akak kerja citu memang confirm boleh.. cuma takut tak terlarat je

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah klu ada buat annual dinner leh la sebey kat c2..tapi masalahnya opis nie kedek skit...xpenah buat annual dinner nyampah

eLLy said...

Reena, wokeh no hal .. janji ko belanja aku makan.. huahuahua

Eida, mana la tau kot kot tahun nie ade rezeki.. just give me a call nanti kita gi terjah kedai tu pilih je ape tema nak pakai

rasp said...

tema apa beb...mesti happening...

eLLy said...

Rasp, tema biasa2 je .. ala raya cina ;p

Natalia said...

opis aku nth bila nak wat annual dinner nyeee

sw33tdarling said...

lepas ni kalau nak kena cari custome, pergi sana je laa

eLLy said...

Yaya, Gomen bukan setiap tahun ade ke?

eLLy said...

Amy, A'aa pilih je kat sana.. for kids pun adooo

akubiomed said...

Kenapa En. Mat tidak cari baju Mask of Zorro kalau tidak Elly pun Purrrrr :-)

eLLy said...

Tak boleh bro.. itu dah lari tema :)