Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Thursday, February 10, 2011

Claim

Baru dapat .. hurmmm aritu eLLy sakit matakan,
Hari yg ketiga tu eLLy gi la ke klinik bukan panel, coz malas pulak nak turun KL
semata mata nak sambung Mc. eLLy gi klinik yg dekat dng perumahan eLLy je


Walaupun cuma RM 40 Harus di claim okey, tapi biasa la nak menunggu prosess claim
memang lah lama.. tak pe sersusah susah dulu bersenang senang kemudian =)

18 comments:

rasp said...

claim jgn tak claim...
dpt claim, leh gi karoks nanti oppssss

rATu kEBaYA said...

claim.. rezeki

Redbloodsnow said...

kak...klo zie. jgn kata RM40. RM10 pun zie claim medical fee zie taw...haha

ct_nurmarlissaa said...

nak gi karok kerr..nak ikut...

Fitrihadi.com said...

wuuu banyak tu RM40... bleh buat belanja makan sehari dua.. hehe

eLLy said...

Rasp, hehhee betul tu sis boleh buat modal gi karok ;p

eLLy said...

Aisyah, Alhamdulillah rezeki gak tu kan :)


Zie, betul tu selagi boleh claim kita claim jng tak claim =)

eLLy said...

Ct, Karok? hehehe belum ade plan lagi klu ade nanti kita wawarkan ye :)


Fit,Betul betul betul .. klu kat kedai mamak seminggu pun boleh ;p

mummysyafie said...

jangan tak claim plak yang..duit tu. hak kiter sebagai pekerja..

eLLy said...

Nor Betulx3 Hak kerajaan Malaysia.. huhuhu

Nem0 o0h Nem0 said...

best la leh claim kan,compny sy ni mmg la leh claim tp limit 365 je setahun.klo sekali g klinik RM90,so leh claim 3x je..ermm

diLL said...

waaa.. xpe at least dpt jgak claimnye.. ihihihi

bbaloi3

eLLy said...

Nano, kat tempat akak nie ade gak limit tapi tak tau pulak limit berapa :p

eLLy said...

diLL, betul tu ade gak dari tak do :P

akubiomed said...

Nasib syarikat saya ada menyediakan klinik panel tidak perlu keluarkan bayaran. Kalau nak harap claim setahun belum tentu dapat lagi

eLLy said...

Aku biomed, kat opis pun ade klinik panel tapi kat KL nun.. malas rasa nye nak keluar ke KL semata mata nak ke klinik panel.
kat Rawang nie kan banyak klinik :)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

harus claim sis walaupun seploh hengget...hehehehhe

eLLy said...

Eida, huhuhu betul tu .. akak setuju ;p