Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Tuesday, February 1, 2011

Bihun sup & Bihun Kari ;)

Alooo selamat pagiii.. wakaaka tajuk tak boleh blah :)
Bersiaran langsung dari umah :) ari nie cutii da .. ape xtiviti uolls hari nie ?? 

eLLy baru je balik dari breakfast with MyLuv kat Kedai Cik ina coner.
hehehhe mcm la uolls tau kedai nie kat mana.. kan kan kan :)
Tapi jiran aku tu mesti tau kedai nie kat mana.Klu dia tak tau suruh dia pindah ;)

xtiviti eLLy ari nie .. duk umah layan games, layan FB, layan blog je la.
oh ye nanti nak layan tonton coz semalam terlepas tengok cite Gemilang.
camno boleh terlepas? hurmm terlepas coz petang semalam lepas kerja eLLy gi melepak
dng kawan2 kat HRC (Hard Rock Cafe)

Biasa la makan dah habis baru teringat nak ambik gambar.
Okey guys chow dulu nak buat BW pulak.. pada yg cuti panjanggggg tu rajin2 la update ye
walaupun one n3 per day ;) maklum la i kan cuti lompat2 ..
dah tentu masa raya cini nanti eLLy kena kerja :(


6 comments:

@xiM said...

WAHHHHH lepak Hard Rock tak ajak pung!!

eLLy said...

alamak ko kan Duta' HRC akak ingatkan ko memang dah ade kat sane ;)

akubiomed said...

Wah, class siap lepak dekat Hard Rock Cafe.

eLLy said...

Akubiomed, tak de maknanye ..
setakat pi dok makan & sembang :)

-aNida OtHmaN- said...

salam besiaran sister...
salam pekenalan..eheheheheh

pamesnyaa saya erk..sana sini ada saya...hebat..hebat..eheheheheh

sis, nida singgah sini.... telior nampak BIHUN KARI TUH...

eLLy said...

Nida, hehehe dah memang sana sini ada kamu :) memang la pemes ;)

Bihun kari tu memang malatoppp dikk