Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Friday, February 11, 2011

eLLy oh eLLy

eh dah petang la .. eLLy lupa nak wat auto pub again

tak pe sekarang kita bersiaran langsung dari my opis ;)
klu live from opis memang tak boleh nak upload gambar tak tau ngape.
so kita ber n3 tanpa gambar.


Aduss serabut la mood tak berapa nak elok mungkin sebab P' kot
kejap kejap nak merajuk ;p Kejap kejap nak sentap .. menciii tau !!
ala merajuk pun dng MyLuv je klu kat opis tak de sape nak layan pun

Kenapa sentap? .. sentap coz plan asyik bertukar .. oh ye lupa nak bagitau

uolls next week i cuti tau .. huhuhuhuhu suka suka suka ..
ala tak lama pun 10 hari je..

Kenapa cuti? huhuhu bebudak kat opis nie klu ade orang tanye 'kenapa cuti?
kami akan jawap "cuti buat anak" wakakakakaka

So kenapa eLLy cuti ?? .. uolls tolong la jawap kan ..

 

18 comments:

sw33tdarling said...

lamanya cuti.. nak pi mana 10hari tu...?? siap buat passport lagi.. hehehehe

eLLy said...

Amy, hehehehehe camne nak jawap asyik tukar plan je nie ..

diLL said...

aaaa.. bestnye sis~ bjalan saje.. nk jgggg.. huk3

eLLy said...

dill, nak jugak? huhuhuu tak boooleehhhh ;p

rasp said...

1 hari cuti nak tengok gajah :)
gajah comei2 cam kat blog u tu :D
yg lagi 9 hari tu, bak kata2 u sendiri le..."ada projek"

eLLy said...

rasp.. huhuhu memang nak pegi sangat jumpa anak2 gajah tu.. tapi ... :(

akubiomed said...

Selamat bercuit tapi jangan lupa bawa balik buah tangan :-)

Fitrihadi.com said...

wuu cuti buat anak?? perkataan baru ni hahaha

UnGu VioLet said...

cuti buat anak.. wah3... hihi..

Lagenda said...

Wakakaka..seram alasan cuti ko elly!

Jawap jer..'sukatik aku ler..bknnya potong cuti ko pung" Ahaks..

eLLy said...

Akubiomed, insyallah nanti say tepek buah tangan kat blog nie ye :)

eLLy said...

Fit, alasan nie dah lama kami kat opis nie guna pakai .. huhuhu

eLLy said...

Mar, alasan nie Khas untuk yg sudah berumah tangga ye ;p
yg bujang sila guna alasan yg lain

eLLy said...

Mak, seram ke? tapi i like ;) wakakakkaka

IxoR@ said...

10 hari kak kata tak lama??

huh sangat menjeles...

oh ya, selamat berbuah hasil sbb buat anak...

:P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah i likkee ur answer..cuti buat anak..next year la amik cuti lama2..buat anak..hahahahah

eLLy said...

Ixora, wakakakaka insyalaah klu dapat hasil la seronok :)

eLLy said...

eida, huhuhu jom kita sama2 bercuti buat anak ;p