Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Thursday, February 24, 2011

Lunch @ Genting Sepah

eh ade cite tertinggal la !!! sory sory rewind balik.. nak dengar sound effect klik sini

Balik dari Kuala Gandah ari tu MyLuv plan nak singgah makan durian tapi bil memikirkan
kami belum lunch lagi, masa tu dah dlm kul 4pm kot, terus terbatal hajat nye..
ye la perut kosong nak makan durian takut ade yg masuk hospital pulak kang.

Vrooommm kami terus menuju ke Genting Sempah. klu tak salah nampak kete Dee kat
depan McD' tapi MyLuv nak makan nasi,kami park la kedepan cikit..kat area org jual nasi

ala ala makan berhidang gitu .. Si Duan nie minum je lebih..
susah betul nak kasi dia makan last2 masy gak yg kena habiskan nasi ... =)

 

8 comments:

rATu kEBaYA said...

durian.. perut lapar mmg tak leh makan durian.. isi dulu dgn nasi

eLLy said...

Aisyah, tu la terbantut niat kami nak makan durian ;p

Dee said...

a'ah..kitorang gi mcd je..budak2 nak aiskrim..hihihi..

eLLy said...

Dee, budak2 or mak budak ;p

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah lunch kul 4??? saspek la..haahhaha

akubiomed said...

Budak-budak kalau sudah minum air banyak tentu susah hendak makan

eLLy said...

eida, abis tu kat area sana susah nak cari makan :( terpaksa beb

eLLy said...

Akubiomed, dia klu nak makan pasal tu kasi minum jee .. no choice :(