Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Monday, February 21, 2011

Percutiaan yang Supriseeee ...

Assalamualaikum.... im back !!! back to work :(
huhuhu klu cuti tu kejapppp je rasa kan, bila nak menunggu untuk bercuti mak aiii
lambat sungguh.

Ape2 pun selamat sudah cuti ku yg carca marba, sungguh kucar kacir percutian ku kali ini

okey kita mulakan dng Percutian Supriseeeee ... huhuhu
Suprise?? yeszaaa eLLy tak bagi tau pun dekat ketua rombongan yg eLLy akan join.
Tak percaya? Sila rujuk pada ketu rombongan =)

Bangun pepagi bersiap.. call Mybro suruh hantar Duan kat area Gombak dan pabila eLLy
dah dekat area Gombak baru eLLy bagitau Dee ye eLLy join dorang.
kami berkumpul di genting sempah, Total 4 kereta kot. termasuk la kete Amy

Destinasi pertama kami.
Menerima arahan dari ketua rombongan untuk ke  DeerLand dulu

eh lupa nak cite eLLy tak bawak Tisya sekali coz, 
si Tisya kena demam campak so dia di tinggalkan
maka meraung la member bila tengok si mamu tak ambik dia masuk kete
Diantara xtiviti di DeerLand.. beri makan kat Rusa
Si Duan nie berani2 takut je dia. ade pulak 
dia nak kasi kat rusa kecil je makan 
dah tentu2 Rusa besar yg datang terkam dulu

Diantara Haiwan yg ade di deerland.
Dan yg paling dibanggakan gua bergambar dng beruang beb!!
Nasib baik beruang tu tak perasan eLLy masuk if not mesti dia confius.. 
"eh beruang betina mana yg sesat nie ..." huhuhu

Okey saje je buar rumusan singkat coz otai otai dah cite dah sebelum nie.
lagipun eLLy ade banyaaaakkkk cite nak story mory kat uolls nie ... tungggu !!

 

14 comments:

Cik Puan*PIE said...

syok eh bjalan2 aka bfoya2.hehe..skali skala mst bjln2 ye x...
*cpt update lg

rasp said...

tu aaaa agak dah mesti kes last minute nie...
tetiba tgk gambar muncul plak muka u....

rATu kEBaYA said...

best ye dapat bergambar dengan beruang.. sesuatu yang bukan senang nak dapatkan..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

bestnya rugi eida xdapat join..huhuhuhu

eLLy said...

Haja, A'aa memang enjoy berfoya foya


Rasp, huhuhu memang plan nak kasi kejutan ;p

eLLy said...

Aisyah, A'aa entah bila la pulak dapat nak bergambar lagi dng Beruang


Eida, tak pe dik next time kita buat rombongan sekali lagi :)

PutRee SeJiNjaNg said...

yah syok nye bercuti..:)

Lagenda said...

Bila elly pi deerland ni?? Entah2 sama date dgn mak x?? Mak pun baru2 ni ke sana gak..n3 je belum publish

atty's said...

owh rugi tak ikut..huhuhuuhhu

Dee said...

elly..xpe lambat..asal update..yg penting..kenangan bear paling dan pandang muka kita..saspen x? saspen x? muahaha..

eLLy said...

Tilla, memang syok.. $$$ pun syok asyik mengalir je :)

Mak, eLLy gi masa PH 15hb ari tu

Atty, next time kita buat lagi ye

eLLy said...

Dee, memang suspen nok !!

Grrrr

sw33tdarling said...

ko beruang betina...?? jangan buat lawak, hokeyyyy!

eLLy said...

Amy, wakakakakaka beruang jadian ;p