Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Thursday, February 24, 2011

Breakfast & PooL

okey kita patah balik kisah Dorsett Subang :)
kami stay kat sana satu malam je .. plan asal after check out nak pi berkubang kat
Sunway lagoon, tapi disebabkan eLLy deman + selsema yg agak teruk, maka kita
batalkan aje la hajat ku itu (kena sumpah dek Tisya kot, coz dia kena demam campak)

So xtiviti kami hari tu.. bangun pagi gi breakfast
Si Duan sangat susah mau kasi makan sekarang nie tau
kena umpan konon2 nak ambik gambar baru dia makan ;)

After Bfast kami ke..
Mamu tengok tu adee ikan ... amboii siap cekak pinggang

berkubang la duan sorang2 kat pool.. lagipun bukan time cuti sekolah..
mana ade famly+budak2 nak check in.

** Next year klu duan masuk tadika tak de chan' la nak join Mamu & Masy bercutiii.

 

10 comments:

Lagenda said...

Seronok btl bdk tu main. Klu anak2 mak, tak mau keluar dr pool tu

eLLy said...

hurm dekat sejam gak dia berkubang sorang2 kat pool tu :)

mummysyafie said...

seronok duan main air sorang2. takde orang kacau kan duan..

eLLy said...

Nor, memang seronok .. kami pun rasa mcm nak join je ;p

Redbloodsnow said...

TERINGIN NAH ZIE BK BERENDAM KAT CTUE GAK TAW. NNTI HONEYMOON NK HERET DILAH PI SINI AH..HAHA

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

bestnya mandi swimming pool...amani dah beli baju mandi..tapi xsempat nak g mandi manda lagi..

akubiomed said...

Berkubang sampai kecut dan jangan demam sudah :-)

eLLy said...

Ze, memang wajib ko berhoneymoon kat KL.. boleh kita bertemu ;p

eLLy said...

eida, nanti klu akak tido Hotel kita buat pot luck tepi kolam ye :)

eLLy said...

Akubiomed.. memang monitor tak boleh tinggal sorang2 & berendam lama lama