Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Wednesday, February 9, 2011

S.e.n.g.g.u.g.u.T !!!

Kawan kawan eLLy sakit....sakit diserang oleh Senggugut
sakit sangat wehhh :( Tak pernah dapat senggugut sesakit ini ..
Senggugut memang sakit dan buat kita tak selesa tapi kali nie
waaaaa nak nagiss nilu sangat :(

My patner cuti if not confirm eLLy ambik cuti
Waaa lambat nye jam nie berpusing ..

Alangkah best nye dapat golek2 kat umah mcm nie :(

Nota perut : Ade tak petua nak hilangkan rasa sakit ketika berada di tempat kerja?

 

13 comments:

atty's said...

dapat tuam sedap sikit perut tu elly ..

rasp said...

camne ek sis...tak tau le...
try mcm sis atty tu ckp...
tak pun cuba sapu minyak panas kot2 it helps....

nanonano said...

minum air panas suam byk2 kak,
biase sy wat gtu je..
nk tuam2 kat opis payah,
sy mmg tiap2 bulan merasa
so dah lali ar..huhuh

ct_nurmarlissaa said...

sian nyer u..
owg kater minum air suam dapat melegakan sengugut...
try laa k...
moga kesakitan mu kurang atau hilang terus...yer....:-)

eLLy said...

atty/Rasp: Klu dapat tuam sambil baring2 kan best :(


Nano/Ct: Okey akak try .. air sejuk boleh? milo ais ke... hehhehe ;p

Lagenda said...

Take a gud rest ye elly. Mak tak pernah kena sunggut so tak tau petua apa yg baik utk org yg kena serang gini.

wahida said...

alamak, x dapat nak tolong la...tapi gatal nak komen jugak...ekekekek...
x pernah kena...bukan ada pil yg tahan senggugut tu ke? y not u ask doc?

sw33tdarling said...

kalau kat umah, boleh pakai barut or bengkung... at least perut tu tertutup skit tak masuk angin

eLLy said...

Mak / Wahida :
Pernah kena tapi tak la seteruk ini :(

eLLy said...

Amy, klu kat umah best gak golek2 kan hurrmmm ...

akubiomed said...

Sekarang inikan sudah ada Panadol untuk melegakan sengugut

eLLy said...

Akubiomed, ade ke? ngape i tak tahu pulak nie ;)

armouris said...

info tentang senggugut di SIHAT SELALU - FAQ Tentang Senggugut