Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Friday, February 11, 2011

Duan Photography

Alooo assalamualaikum .. Salam pagi Jumaat semua :)
Terlupa la nak buat auto publish malam tadi .. ngantok weh tertidor awal.

Sebelum eLLy tepek My Annv punye Photography .. meh sini eLLy nak tepek
Duan Photography dulu ..
*****
****
***
**
*
Gambar ini di ambil ketika mereka bersama eLLy kat hotel
2 minggu lepas kot dan semestinye dia menggunakan
My Nokia N73

Dan ini pulak gambar view di luar bilik
Masa nie kami stay kat floor 25th kot. 
Selambe je dia ambik gambar kat bawah from our glass window
boleh dia tak gayat ..  

edit : Duan ialah anak buah ku yg berumur 3 tahun. Harap maklum


20 comments:

Natalia said...

uihhh aku yg tgk lak gayat hehe..

misslysaemilia said...

kalau lysa,mmg bole trus mati kerana gayat yg melampau mcm neh. haha

Nem0 o0h Nem0 said...

ee tak gayat ke.klo sy,jgn harap la nak amik gmbr cmni..hehe

eLLy said...

Yaya, Iysa, Nemo :

Huhu akak pun gayat jugak.
tapi biasalah budak umur 3 tahun ape yg dorang tau ;p

atty's said...

kalau kty rasa mcm badan ni dah ke kiri ke kanan..ke depan..ke belakang

eLLy said...

saya pun sama kak atty .. gerun di buat nye

IdaShah said...

tak sabor tggu gambar elly..

tinggi tu sayupppppppp ajer

Dee said...

gayatnya...cpt upload gambar cantik2..

NM02 said...

cek kak oi... lain kali amek le gambar dalam hotel tu... bleh le nengok suasananya...

eLLy said...

Ida, gambar saya? huhuhuhu tunggguu

eLLy said...

Dee hehehehhe tunggguuuuu..

eLLy said...

Cek kak oii itu anak buah ku yg berumur 3 tahun yg ambik la ;)

rasp said...

from the eyes of a child ek...
kkd cantik tau gambar yg dorang snap tu :)

eLLy said...

Rasp, betul sis .. art from the eyes of a child

akubiomed said...

Ambil gambar dekat mana?

eLLy said...

Akubiomed, ini gambar mas me stay kat one of the hotel in town :)

IxoR@ said...

Oh ini si Duan...

ku pikir2 siapa dia...

;)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

gayat...eeeee...sayup mata memandang

eLLy said...

Ixora, yeszaaa si duan sapo lagi yg suka rembat hp akak & ambil gambar ;p

eLLy said...

eida, tu la heran akak camno dia boleh tak gayat ..