Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Monday, January 31, 2011

Ini cerita di petang Jumaat

Lepas MyLuv habis traning.. mengikut plan asal kami akan ke Maju Junction tapi cxl coz
masa tidak mengizin kan.kami akan ke Putrajaya pada jam 4, tapi kami hanya merancang..

Sebelum handar Duan & Tisya, eLLy singgah di Azfar Florist untuk beli bungaaaaaaaaa ;)
Thanks Nor kalu bukan dng bantuan kamu pening gak kepala mana nak cari...
orang KL tanya orang putrajaya mana nak cari bunga di KL hukhukhuk malu ai
Yesss beli untuk diri sendiri ... wakakakka kesian kan :)
Lepas dapat bunga Vroommm kami meredah JEM handar duan & Tisya ke Cheras.

From Cheras vrooommmm kami meredah JEMMMM ke Putrajaya ... perghhhh
dekat kul 6 baru kami sampai ke Taman Botani Putrajaya ...

eLLy & MyLuv buat ape disitu? kami gi dot dot dot .. tak boleh cite skarang
sape yg dah tahu tu syhhhhhh ... Rahsia okey
After dot dot dot eLLy singgah ke Pasar Tani di Presint 2, lepes membeli belah dipasar tani
kami singgah melepak di rumah sepupu eLLy di Presint 9.

Perghhh kan dah cakap full of xtiviti !!! 

16 comments:

sw33tdarling said...

tak best nak baca cerita ni sbb byk sangat dot dot dot.. tp rasanya ada orang dah pecah cerita ni...

eLLy said...

Amy, alamak ade yg dah pecahkan rahsia ke .... cisss bedebahhh ;p

IxoR@ said...

photoshoot....

am i rite?

;D

IdaShah said...

ko berlakon citer hindustan ngan cik mat yerrr...kat putrajaya

marinahunny said...

bestnye..penuh dgn activiti..

mummysyafie said...

jeng..jeng..jeng...ai tahu nyah u buat apa kat situ

azfar florist ni selalu ai order munge. so far ni yang termurah la.

Redbloodsnow said...

haaa cpt update kak.
nak gak taw ape yg di buat gi dot dot dot tuh..hehehe. kepochi maaa :P

nads said...

wah2...apelah tu yang dibuatnyer

eLLy said...

Ixora, betul ke .. ish mcm dot dot dot la :)

eLLy said...

Ida, a'aa aku guling guling kat taman putrajaya tu :)

eLLy said...

Marina, best dan penat dik :)

eLLy said...

Nor, syuhhhhh rahsia nok biar kasi suspen cikit ;)

eLLy said...

Zie, dot dot dot yg halal :) waakaka

eLLy said...

Nad, hehhehe buat yg biasa biasa aje.. apekah itu .. kuang kuang kuang

akubiomed said...

Sudah boleh agak siapa yang jadi Kajol dan siapa yang jadi Shah Rukh Khan. :-)

eLLy said...

AkuBiomed, ngeh ngeh ngeh
kuch kuch hei hei hei ...