Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Friday, January 21, 2011

10 years wedding annivesary

Salam semua selamat hari jumaat penghulu segala hari, syukur ke hadrat ilahi
hari ini secara rasminya usia perkahwinan eLLy & MyLuv sudah pun genap 10 tahun.
Tahniah buat kami berdua :) rasa macam baru semalam di Ijab kabulkan.
Betull rasa mcm baru semalam kami direnjis renjis..
Rasa baru semalam malam pertama' ahksss *sambil melibas libas rambut yg basah*
Terima kasih Ayang kerana membahagiakan hidup ku, tidak pernah ade kesal dihati,
malah rasa kasih dan sayang semakin bertambah walaupun kita belum punya
'insan kecil' di dalam hidup kita.

Mudah mudahan masjid yang kita bina ini akan terus berkekalan hingga ke akhir hayat.
Semoga Allah memberkati kita dan melindungi rumah tangga kita senantiasa…Amin

A good wife gives happiness and long-life to her husband.. dunia dan akhirat.
Allow me dear, for our anniversary to wish you to share this long life with me!
May our married life be full of love, smiles, laughter and peace..

eLLy tak mengharap kan kejutan dari MyLuv .. memang tak boleh diharap pun =)
tunggu jambangan bunga from him .. Meeeemanggg tak la ..
candelight dinner memang ade.. itu bukan kejutan .. memang dah di plan awal awal :)


20 comments:

Cik Puan*PIE said...

tahniah sis elly...wah 10 thn, lama dh tuh.smoga bahagia hgga akhir hayat k.

IdaShah said...

happy anniversary elly
semoga ikatan ini kekal abadi

marinahunny said...

happy anniversarry kak elly..masa berlalu mcm tu je kan..semoga kekal sampai bila2 ;)

nanonano said...

slamat ulang tahun prkahwinan yg ke 10 kak & suami,
semoga bahgia n berkekalan selamanya, amin :)

rasp said...

Hepi 10th anniversary laling!!!
smoga berbahgia hingga akhir hayat...

liza said...

selamat ulang tahun pkawinan yg ke-10 thn. semoga bbhagia hingga akhir usia..

NM02 said...

wow!!! tahniah dan moga kehidupan kalian akan terus bahagia, dirahmati dan diberkati selalu.

hepi aniversari my dear!

sw33tdarling said...

happy anniversary...! wow, 10 tahun? tahniah!!! semoga berkekalan dan bahagia ke akhir hayat

eLLy said...

Haja,Ida,Marina,Nano,Rasp,Liza,
Reena,Amy :) Tq soo much for the wishess, doa kan yg terbaik untuk eLLy ye amin.

Lagenda said...

10 thn menanti?? Mudah2an elley dan suami sabar menanti dan r/tangga elly akan rukun aman sepanjang masa hingga ke akhirnya.

P/s:Tahniah ye..dpt hadiah pe??

IxoR@ said...

masih ku ingat lagi saat kau kucup kening ku...

ehehehee...

akak... selamat hari ulangtahun perkahwinan...

doakan yg baik2 aje untuk akak/suami.

amin..

eLLy said...

Ye mak 10 tahun menanti :(
insyallah dng doa2 kalian suatu hari nanti ;) Hadiahhh .. emmm belum claim lagi tapi ada buat list dah ;)



Ixora, Tq laling.. akak mengamin kan doa2 kamu yg baik2 itu :)

rAtU KeBayA said...

Selamat hari ulang tahun ya.. semoga berkekalan bahagia hendaknya..

diLL said...

da 10thn eak? tahniah.. sy doakan semoga kekal abadi bahagia dunia akhirat.. amin~

Dee said...

happy anniversary sis elly dan suami..moga kekal abadi hendaknya..

eLLy said...

Aisyah.. tq laling Ameen

eLLy said...

diLL, ye sayang ku 10 tahun =)
amin~

eLLy said...

Dee, tq soo much darling. Ameen

akubiomed said...

Selamat menyambut ulang tahun perkahwinan yang ke-10. Ada pelan apa-apa?

eLLy said...

Akubiomed, tq bro.. yeszaa mesti la ade :) nanti kita kasi update ye