Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Tuesday, January 11, 2011

Kegilaan terbaru

Nak cite cikit tantang kegilaan terbaru ku .. bukan gila membeli belah ke apa
cuma kegilaan bermain games di FB .. memperkenalakn Games yg terbaru di FB
"CityVille" (◕‿◕)

Sangat gigih eLLy membuat bussiness hartanah di cini
ala ala mcm zaman kita dulu2 main sadina,
tapi sekarang kita main guna online

setakat ini baru leval 18 ✖‿✖
kepada yg belum add as neighbour to pls doo ASAP.

 

10 comments:

nanonano said...

sy xakan main,
sbb takot lg bykkk kerja terbengkalai, huhuhu

sw33tdarling said...

selagi tak dapat level tinggi, selagi tu akan ketagih.. bila dah tinggi takleh org nak challenge, barulah jemu nanti
Tinggal 4 hari lagi jer GA PILIH THEME BLOG

Dee said...

dee x main games di FB..hehehe..

Redbloodsnow said...

EEE JELESSS. ZIE X BERKESEMPATAN NK MAIN GAMES DI FB LG :(

mummysyafie said...

nor dah lama tak main game kat FB ni elly..tak done nak bukak game ni

Qu azniza ;) said...

alamak.lama x main gaaame dlm fb harhar

rATu kEBaYA said...

tak berani nak main games kat FB dah.. byk terleka.. dan keje tertangguh... yg sebenarnya FB dah kena block..

eLLy said...

Ala ngape korang tak layan games ... best ooo cuba try tengok :) tapi memang betul la bila level dah tinggi aura nak layan games to memang dah kureng .. contohnye FV ;p

tapi yg mana FB yg dah kena block tu sambung kat umah je la ;p

akubiomed said...

Game ini mengingatkan SIM City tapi saya suka main RPG dan Stratergy game :-)

eLLy said...

Akubiomed, games nie sesuai untuk pompuan je ;) coz pompuan suka games yg tak peningkan kepala ;p