Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Thursday, January 13, 2011

Tabung

Jom kita pecah tabung .. tabung siapa ..tabung Duannnnnnn...
hehehe tak kan nak pecah tabung Masy pulak kan :)
sebenarnya bukan pecah' tabung .. cuma korek' atau bahasa manis nye umpil.

Tok wan tengah gigih mengira hasil tangkapan ✖‿✖

kita susun $1 singgit dulu

Haa Cuba kira, $10 $20 $30 ..

14 comments:

rasp said...

leh pi holiday *ihiks*

nanonano said...

comel tabung, hehehe :p

rATu kEBaYA said...

berapa dapat... dah cuba kira tapi terpaksa undo balik...

tabung yg cute

nads said...

manyaknyer duitttt...nak cikit...

NM02 said...

baru jugak pecah tabung.. ngeh3...

eLLy said...

Rasp, boleh sis tapi kena bawak duan sekali la :)

Nano, tomey kan mcm ai ;p

Ratu, dlm seratul lebih gak la :)

Nad, nanti akak pos 20sen ;p

Reena, haa ko pecah tabung buat ape haaaa

sw33tdarling said...

hahahaha gigih!!! saya punya tabung duit 50sen tak jugeeeek penuh2, camno tuu?
Tinggal 2 hari lagi jer GA PILIH THEME BLOG

eLLy said...

Amy, same la dng saya punye tabung .. huhu

Qu azniza ;) said...

banyaknya syiling.
nak cket

eLLy said...

Qu, kena ckp dua pulosennnn... *_*

mummysyafie said...

berapa dapat hasil tangkapan?? huhuh...bleh beli ps2 tuk duan tak?

eLLy said...

Nor, Boleh tapi dia mana gheti pakai Ps2 lagik.. tapi klu untuk i boleh la :P

akubiomed said...

Dulu setiap kali balik sekolah mesti menambung seposen dua walaupun tak banyak

eLLy said...

Mr. Akubiomed.. dulu?? skarang camne?? eLLy menabung bila ingat je :)