Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Tuesday, January 11, 2011

Movie 2010

Selamat pagi Malaysia .. Jom kita selongkar balang ajaib..

Ini lah dia balang ajaib ku
Didalam balang ini eLLy himpun ticket wayang / teater / konsert

Ini lah diantara ticket2 yg adooo .. Jom lihat check list nye ..

Jan - 14/1/2010 Adenan sempit .. 'dimana ada kemahuan disitu ade Highway"
Feb - 20/2/2010 My name is Khan
Mar - Transfomer .. tapi tak ingat tarih
April - taakde
May - 4/5/10 Iron Man, 31/5/10 Shrek4 29/5/10 Konsert Melodi cinta Rossa
June - 29/6/2010 Toy story 3, 4/6/2010 Lagenda budak setan
July - 1/7/2010 Zoo, 27/7/2010 Cucu cuci Musical
Aug - 4/8/2010 Cuci Cuci the musical for 2nd time :)
Sept - 25/9/2010 Magika
Oct - 27/10/2010 You Again
Nov - 5/11/2010 Cuti cuti cinta, 22/11/2010 M-mind 3D
Dec - 4/12/2010 Ngangkung,  12/12/2010 Ngangkung again :)
14/12/2010 - Hantu Kak Limah, 26/12/2010 Janin, 28/12/2010 Aku masih dara

Last movie di tahun 2010

Setakat itu sahaja Movie / Teater / Konsert yg eLLy berkesempatan tonton di tahun 2010.
Tahun nie mcm mana?

   

10 comments:

Redbloodsnow said...

wahh...nih baru di katakan KAKI WAYANG..hehe. zie lak leh di hitung gune jari je taw tgk wyg..sobsobsob

NM02 said...

jom layan 'khurafat' dan 'kongsi' dengan saya.

rasp said...

wahhhh byknya.....
pembuka tahun 2011 citer apa?

eLLy said...

Zie, kami memang kaki wayang.. cuma tak de panggung je yg nak lantik kami sebagai duta :)

Reena, jom kongsi .. cuma khurafat tu yg gerun cikit ;p

Rasp, sis tak pasti lagik .. tunggguu

IdaShah said...

byk tu..simpan lagi ekk buat koleksi. tahun nie pon byk citer hantuuuuuu

sw33tdarling said...

saya punya tiket dah hancur buh dlm poket seluar kena basuh,... hhuhuhuhu
Tinggal 4 hari lagi jer GA PILIH THEME BLOG

mummysyafie said...

nyah, banyak tiket ko ni. mmg layan movi je la yer,

eLLy said...

Ida, a'aa awal2 tahun dah ade cite antu :(

Aym, ish ish ish ganas tul la minah nie ;p

Nor, emm ape lagik nak layan nyah ... setakat nie kita layan movi jer la :)

akubiomed said...

Wah rajin Elly menonton wayang. Tahun ini banyak cerita-cerita menarik :-)

eLLy said...

saja mengisa masa.. ala2 xtiviti bulanan gitu ;p