Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Friday, January 21, 2011

Mood 210101

Mymum sedang  merenjis .. 
tengok la muka ku yg tengah menahan sebak
sedih sedih'

Alooo selamat petang =) thanks for the wishes, i really appreciated!!

ingatkan nak tepek our candelight dinner last night, tapi tak sempat la ..
next week la eLLy tepek ye.

Almaklum la bila bercuti nie mood berhoneymoon je ade =)
mood nak update pun hilang la.


pssttt.. apekah persamaan Zakuan Adha/Ayu Raudah dng kami?


14 comments:

nads said...

tahniah akak....bangga coz akak ngan hubby sangat saling sayang menyayangi sampai ke tahun yang ke-10....happy for u my dear akak....

atty's said...

happy wedding anniversary elly..semoga bahagia selalu amin .

diLL said...

aaa.. amboiyh bcuti eak? waaaaaa.. jelesh3!!

Dee said...

tarikh nikah sama eh? hehehe..happy anniversary ye sis..

akubiomed said...

Ohh hari ini tarikh istimewa :-)

eLLy said...

Nads, tq sayang ..

Atty, tq sis .. amin :)

DiLL, yeszaa harus la bercuti :p

Dee, ya betull emmm sape tiru sape ye ;D

AkuBiomed, yeszaa sangat istimewa :)

wahida said...

salam kak elly, nice to meet u sis, aku dah follow ni...
rasanya x terlambat nak wish hepi anniversary to both of u...semoga dipanjangkan jodoh, berbahagia selamanya dan akan menimang cahayamata satu hari nnt....amin...

@xiM said...

semoga jodoh akak dan hubby berkekalan ke hujung nyawa..:)

sw33tdarling said...

wewiitt...!!

Nem0 o0h Nem0 said...

happy wedding anniversary kak.
moga bhgia keakhirnya~ =)

eLLy said...

Wahida, tq wahida nice to meet you too =)

eLLy said...

@xim, tq dik.. amin

eLLy said...

Amy, wewiitt...!!wiitt...!!wiitt...!!
=)

eLLy said...

Nemo, tq dik amin amin amin :)