Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Wednesday, January 12, 2011

Plan for VacaTion

Arghhh tak sabar2 nak gi bercuti .. tapi till now masih tak tahu nak berlibur dimana..

London, NY, Rome, Paris ... emmm belum lagi.. not now .. suatu hari lagi insyallah

Help Help kami nak gi bercutiii .. tapi di mana yee ??


8 comments:

Redbloodsnow said...

BERLIBUR DI KUCHING SARAWAKK..MEH MEH. ZIE JD DUTA..MEH MEH..HAHA

eLLy said...

Miow miow ... hehhehe tapi cuti 3-4 ari je cukup ke?

Dee said...

gi KK..best gak..xpun gi ganu..pulau2 nya mmg cantik2..

sw33tdarling said...

cheratingggggggg... wait 4 me! hehehehe me pergi cherating CNY
Tinggal 3 hari lagi jer GA PILIH THEME BLOG

rATu kEBaYA said...

nak bercuti ye.. syoknyer..

ct_nurmarlissaa said...

wahhh...vacationn..sukaaaaaaa...kalau tanya me...kalau cuti tak panjang gi Hot Spring sg Klahh pun orait......

eLLy said...

Dee, Amy, Ratu, Mar ..
Thanks akan ku pertimbangkan..
cuti oh cuti ...

rasp said...

nak jauh gi vietnam le sis :)
nak dekat2, sejuk2 genting, bkt tinggi...
bercanda2 di tepian pantai, cherating, PD..
nak ke pulau takut plak hujan2 nie kan...
apa2 pun enjoyyyyyyyyyyyyyy!!