Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Monday, January 3, 2011

Tahun baru !!

Selamat pagi semua ... Selamat tahun baru Semangat dan azam tahun baru anda? emm mcm2 nak cerita nie
but currently gambar semua ade kat hp tak boleh nak transfer coz tak de cable.
eLLy still in house kat Hotel since 31Dec ari tu tak balik umah lagi.

Antara percikan bunga api yg boleh di lihat dari view bilik ku
Gambar yg di cilok from MyFB
(kat FB cuma send pakai MMS ma tak payah pakai cable)
My xtiviti ..
31 Dec uolls cuti but eLLy kerja, lepas kerja eLLy terus ke SOGO.
YES lastday.. dapat la merembat kasut & seluar ..

Malam New year eLLy melepak kat bilik je.. tak kemana pun.
melepak sorang sorang coz MyLuv kerja :(

On 1.1.11 eLLy kerja, balik kerja terus lepak kat Hotel room je,
memang malas nak merayau pun.

2.1.11 eLLy cuti but membongkang kat bilik je malas nak keluar,
klu keluar $$$ pun keluar :) ish tetiba jadi kedekut la pulak .. hehehehe

Tengok lunch pun oder room service ajoo

Today 3.1.11 im working as usual, balik karang plan nak cari gift kat The Mall
emm tak tau la malam nie still tido Hotel or balik Rawang.

Sekian saja xtiviti ku yg boring .. tapi best coz puas tido
'on aircond tarik blanket dan Zzzz ...'

 

5 comments:

rasp said...

hepi new year sis...
syiok tul lepak2 kat hotel..
rasa leh rest banget gitu...
ngantuk tarik selimut tidor...
tak yah nak kemas2 rumah..heavan :D

rATu kEBaYA said...

best ye dok hotel... hari2 pun takper.. tak yah susah payah nak kemas..

eLLy said...

Rasp & Ratu
Best memang best tapi kekadang klu sorang2 kat bilik bosan jugak ;p

The Bee And The White Roses said...

sy nak nasi tu..nampak sedap..isk..isk..=))

eLLy said...

Bee.. opsss anda terlambat ;p