Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Wednesday, January 12, 2011

FB for Blogger only !!

Selamat pagi semua .. ape kabar cihat ke?
eLLy kurang cihat la sakit tekak,selsema & sakit mata semua ada ..
MC 2 hari semalam dan hari nie awal2 tahun dah Mc emm nak wat camno ..
dah di takdirkan tak sihat kan haha ayat tak boleh blah

Bila dah Mc 2 hari dok umah mengadap PC je la walaupun sakit mata ✖‿✖
for your info eLLy dah daftar lagi satu accunt FB hanya untuk Blogger !!

Seperti yg uolls tau .. or ade yg tak tau.. men nak cite cikit..
kat tempat eLLy kerja nie NON of them tau yg eLLy ade blog ..
yesszaaa .. seramai lebih kurang 500 perkerja disana tak tau yg eLLy ade blog.
for me Blog is part of my secret life gitu :) dorang cuma tau eLLy ade FB
pasal tu klu kat FB eLLy tak kan cerita pasal Blog .. never youuu ..

Soo untuk menyenang kan eLLy ber 'Comunicate' dng uolls melalui FB
eLLy add new accout KHAS buat blogger .. maksud nye untuk uolls la
Kawan2 pls add me okey :)


13 comments:

IdaShah said...

wokeh skrg gak aku add

eLLy said...

tq laling ;)

Mamaleesya said...

aah kalo kekawan fb tau de belog susah sket kan. nanti kite cite yang general pon dorang sentap pulak. hehe...

rATu kEBaYA said...

alahai tak boleh nak add fb elly lah.. kat rumah nanti baru boleh add FB elly

nanonano said...

bereh tuan!

eLLy said...

Mama Aleesya,
Yep betul tu

Ratu, wokeh kat umah nanti add okey :)

Nano, good girl :D

Ali ridha said...

bila cuti sakit....laptop tetap boleh dibuka.

Facebook bakal ditutup kerana tekanan kerja

Dee said...

dee pun ada terpikir nak buat gitu..ntilah..sbb skrg pun dh ada 2 account..hehehe..

akubiomed said...

Saya tadaq Fesbuk. :-)

eLLy said...

Ali, yeszaaa betul tu :)
cuma klu labtop sakit .. arghh baru la betul2 parah :)


Dee, sekatang dah ade 2 acct .. aik camne i boleh tak tau ;p

Akubiomed, tak pe klu takde pesbook you dok betape kat cini pun tak pe ;p

Redbloodsnow said...

HAHAHA...SGT X BEST WOOO IF COLLEAGUES TAW N BACA BLOG KTE. MCM ZIE KAN KAK...DORG TAW TP ZIE X PNAH NK BG DORG ZIE NYER BLOG URL...HEHE

eLLy said...

Zie, betulx3 memang tak best !!
ish mana tau senyap2 dorang pi google cari your URL camno...

rasp said...

i pun cam u sis...
mostly ofismate tak tau ada blog...
less than 10 people je kot yg tau...
tu pun 3 of them ada blogs :)...
famili members jez SH & my kids je tau i ada blog..
lelain tu tak tau :)
i pun ada different account FB for bloggers..
tapi tu laaa tak aktif FB plak :D