Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Thursday, January 13, 2011

Ayam Penyet

Alamak petang2 nie teringat kat Ayam Penyek la pulak !!
Comno nie .. eLLy dok terbayang2 ayam penyet
kat food court KLCC.
eMmm agak2 bila nak ke KLCC lagi nie?
ape cerita terbaru yg boleh di tonton di TGV KLCC ??
 

15 comments:

rasp said...

the tourist??? tak tau best ke dak...
yummy ayam penyet...i pun dah lama tak pekena :)

# sis, me ada tag u, kalo rajin moh kita join :)

Dee said...

lama gak x mkn ayam penyet..

nanonano said...

sy xlunch lg hr ni kak..
akak tunjuk gmbar ni plak,
tu ar td jual mahal
skrg dah lapor :(

rATu kEBaYA said...

ayam penyet fuh.. sedapnya..

sw33tdarling said...

baik makan kat ayam penyet ria depan wangsa walk, bkn yg dlm wangsa walk (x sedap)...

depan wangsa walk, sebelah bangi kopitiam

Tinggal 2 hari lagi jer GA PILIH THEME BLOG

eLLy said...

Rasp, wokeh noted .. insyallah klu sempai i buat ;p

Dee, jo kita wat rombongan cik kiah cari ayam penyet ;p

nano, hahahha tu la sape suruh jual mahal ;p

Ratu, klu dapat kedai yg pandai buat memang sooodap ;D

AMy, dah lama tak ke wangsa walk.. harus di terjah ;P argghh terlior sudah...

Qu azniza ;) said...

haaaaaaaaaaaaaaaaa.... sedapnyaaaaaaaa

Mrs.Sheikh said...

yee.. kite penah makan kat klcc.. sedapp menjilat jariii

eLLy said...

Qu, Husna:
sedap kan kan kan.. jom kita terjahhh :)

mummysyafie said...

sekali je aku ada rasa ayam penyet ni. lepas tu kena cirit birit..hahaha...sejak daripada kejadian tu, takmo dah sentuh ayam penyet ni..

eLLy said...

Laa sungguh malang nasib mu itu ...

ferra said...

penyet lah bukan penyek youuuuuuu

eLLy said...

ferra, hehehhe ye lah salah eja :p

akubiomed said...

Berapa harga Ayam Penyek boleh layan juga :-)

eLLy said...

emm berape ye.. entah la selalu cik abe yg bayar :)