Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Monday, January 24, 2011

Wedding Annv (21.01.2011)

Seperti yg uolls tahu dan dah muak nak ambik tahu pada 21.01.2011 
genaplah usia perkahwinan kami yg ke 10.

ape xtiviti kami pada hari tersebut? mesti korang ckp  cube cite cube cite =)
meh eLLy nak cite, Pada 21.01.2011 itu ....
Me / My self / eLLy : Dok umah layan FB / BW
My husband / MyLuv : KERJA !!!

Yeszaaa itu la xtiviti kami !! geram kan? memang geram !!
MyLuv tak dapat ambik cuti coz Big bos dia gi cuti at the same time :(
emm begini la nasib bila jadi kuli. tapi tak pe..

Nantikan part 2 di bulan February nanti insyallah.. 
 


14 comments:

rATu kEBaYA said...

lamanya nak ke part 2? kemana tu cuti raya cina yg panjang kan?

wahida said...

kak, bosan kan kak jadi kuli ni? jom jadik bos pulak?

eLLy said...

aisyah, kami cuti after raya cina. cutiii panjanggg =) nantikan sambungannye

eLLy said...

Wahida, jom kita jagi bos.. tapi sape yg nak bayar gaji kita? huhuhuu

sw33tdarling said...

big boss dia anibesari jugek ker...? kui kui kui

Lagenda said...

kuikuikui..masing2 terpaksa buat hal msg2 ye?? syiannn..

atty's said...

nak g bercuti ke elly ..

Redbloodsnow said...

WAHHH DH GENAP 10 TAHUN EA. ALHAMDULILLAH.... CONGRATS N HAPPY ANNIV WAT AKAK N ABG :)

nads said...

wah bestnyer kak nak cuti panjang...nad nih, en.suami dah pegi outstation nak masuk kali ke3..non ado pegi bercuti..sedih...

Fitrihadi.com said...

ouh happy anniversary..dah 10 tahun pun :)

eLLy said...

Amy, hahhahha agaknya la kan nanti aku suruh dia tanya kat bos dia =)

Mak, emm gitu la nampak nye.

Atty, yeszaaa coti coti asia =)

eLLy said...

Zie, Alhamdullilah. tq laling =)


Nads, tak pe nad nanti dia balik ko Claim' cuti banyak2.

Fit, tq fit :)

akubiomed said...

Sabo jerlah nanti hubby dapat cuti balas dendam puas-puas :-)

eLLy said...

Akubiomed, yeszaa bulan 2 nanti i balas dendan puas puas ...