Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Friday, January 7, 2011

Calender 2011'

Hari nie dah 7 Jan 2011, untuk uolls yg belum ade Calender
Masih tidak terlewat untuk mendapatkanye.
Calender nie eLLy dapat dari Subway
dan yg best nye
***
**
*
Setiap bulan ada Voucher 'buy one free one'
emm i like :')
 

10 comments:

Dee said...

dee xde lagilah desk calendar..huhuhu...

sw33tdarling said...

alamaaaaaaaaakk...!! aritu dah nak beli, tp tak cukup puchase Rm20...! yang best tu tang yang free tuuu!

Jom Join GA PILIH THEME BLOG

NM02 said...

minta bulan 7 punya free voucher.. bulan kelahiran saya tu

rasp said...

uishhhh tiap2 bulan terjah subway le gitu....

MY HEART said...

Kak elly,

leh la bagi saya satu kalender tu hihihi.... nak gak free voucher...

eLLy said...

Dee, i pun dapat satu je desk calender

aMy, betul tu bab free vchr tu yg best tu ;p

Reena, okey nanti i pos kat you vchr untuk bulan July ;p

Rasp, hahhaha gitu la nampak nye ;p

My Heart, boleh ko nak yg bulan berape punye ;p

The Bee And The White Roses said...

comey kelender..bak sini satu..ekekeke..=))

mummysyafie said...

nak gak ler..ada budak opis yang letak calender ni kat atas meja. jap lagi nak usha kupon dier..huhuhu..

eLLy said...

Bee .. hehhee tak bolehhh ;p

eLLy said...

Nor, shhhh jng lupa pandang kiri kanan .. yg penting jng pandang belakang ;p