Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Tuesday, January 25, 2011

Blogger Outing 22.01.11

Hari sabtu ye ceria..sana sini sinun dah bercerita .. eLLy baru nak story  =)
seawal pagi eLLy dah bangun kul 8.40 gitu hahhaha awal la sangat kan,
kira awal la tu hujung minggu maa =)

Bersiap awal pagi nak kemana uolls?? eLLy ke KL Sentral..
KL Sentral buat ape? kami berkumpul di KL sentral sebelum ke RED BOX Pavillion.
Untuk pengetahuan umum eLLy tak pernah naik Monorel. sila jng gelak okey.
Begini la rupa org yg first time naik monorel *_*

:: Tour guide kami Dee ::

okey dari gambar di atas tu uoll dah tahu antara artis' yg terlibat  
Nor (Mummy shafie) dan Eida (Purplelicious) tapi sape lagi yg terlibat ?

:: Kami berkumpul di heavy METAL zone ::
memang mental

:: Gabungan mantoppp ::

:: Chakkk !! ade yg uolls dah kenal ?? ::

:: Memula kami menyanyi sambil duduk ::

:: Lepas tu kami berdiri ::

:: Lepas tu kami lupa diri wakakakkaaka ;p ::

:: Kan dah cakap ::

Ini lah gabungan 9 artis yg mantoppppppp...
bergabung menyumbangkan kan lagu :)
Dari kiri Barisan belakang : Sis RaspNorDee, Me, Atty
Dari kiri Barisan depan : Eida, Sicomel cycy, Amy, Wahida

:: Posing sebelum balik ::
picture taken by sis Rasp

:: Kaki kami menjadi saksi ::

xtiviti yg sangat enjoyyyy !! pertama kali kami berjumpa beramai ramai !!
selalu jumpa sorang2 but kali nie beramai2, eLLy tak pernah jumpa dorang kecuali
Nor dng Rasp. yg lain lain tu FIRST TIME okey!! tapi memang Super duper bestttt
eLLy seronok berjumpa dng kalian semua...

Special thanks to Dee coz sudi pilih tarih yg bersuaian dng ku.
Maklum la kerja mcm ai nie hujung minggu terhad cikit.

Klu uolss tengok gambar kami memang lebih kurang je,
coz kami mengamalkan konsep recycle :) Banyak nak cite .. nanti sambung

25 comments:

wahida said...

wah, paling cute aku yg berbaju coklat tu...kihkih...sopan santun dan pemalu lagi gitu...

atty's said...

huhuhuhuh..kelakar..asal tgk je gambar ..gelak..hihihiihi

eLLy said...

Wahida, A'aa pemalu la sangat :p


Atty, hhihihhhhi.. best kan nanti kita buat lagi ye =)

diLL said...

sempoinye.. besh3

SyaNa said...

amboi sakan nye..syiok la korang ni
aku ternampak acik pepel yg lentik oooo

rATu kEBaYA said...

happening betullah ye..

IdaShah said...

meriahhhhhhhh sangat! suka2

eLLy said...

Dill, yeszaaa sempoi sangat =)

Syana, hai syana.. hehhee lentik baikkk punye ;p

Aisyah, Memang happening fening fening sangat..

Ida, Meriah you.. next time klu ade lagi ko join ye

rasp said...

kita diri tu nyanyi lagu negaru ku kot hahahaha...
i loike concept recycle tu :)

nads said...

haish..jeles xterhingga nih...kui3

mummysyafie said...

nak lagi...nak lagi..

eLLy said...

Rasp, heheheh konsep tu memang bagus untuk di ketengahkan =)


Nads, alo lo lo jng la jeles nanti bila nad turun KL kita gi kalaokey ye


Nor, aku pun nak lagi dan lagi dan lagi =)

sw33tdarling said...

yezzaaa... walaupun pertama kali bertemu, tapi semua sengal! hahahahaha

eLLy said...

Amy, kesengalan ku menjakit dari ko =)

Dee said...

bukan recyle lah elly..konsep sharing is caring..muahaha..moh kocok2 lagi..kahkahkah..

NM02 said...

elly.... baju kau sebiji baju aku weh.... kita serupa!!!!

eLLy said...

Dee, yeszaa konsep itu lebih tepat.
bos next event bila ;p

eLLy said...

Reena, hehehehhe sehati sejiwa segebu gitu ;p

NeenaAnuar said...

hie.. salam.. terjah dari blog amy sweetdarling! sayang tak dpt joint hari tu sbb ade hal.. if not leh kenal2 kann.. btw.. salam perkenalan yeaa.. :)

eLLy said...

Salam Neena welcome to my blog,
oh ye rugi nye if not boleh berkenalan .. tak pe next time okey, skarang kita tukar link dulu =)

Qu azniza ;) said...

bestnya!!! saya gilakan karok!

akubiomed said...

Amboi siap pergi layan karaoke lagi. Suara siapa yang paling sedap antara ramai-ramai tuh?

eLLy said...

Qu, k next time ko join skali ye

eLLy said...

Akubiomed, hurrmmm susah nak komen semua lebih kurang je garaunye ;p

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ahhahhahahaha tengok belum nak komen dah gelak sakan...atee camno..memang sangat enjoy habis...lepas habis menyanyi ngumpat lak...eh cilap..tobat maksiat..ahhahahaha....hapie sangat..