Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Thursday, January 27, 2011

Lepas karok

Sambungan dari cite yg lepas, lepas berkaraokey eLLy ikut tour guide naik monorel
Sebelum naik Monorel kami singgah membasahkan tekak di SR sambil bergosip =}
tapi lepas tu kami insaf.. wakakakakka
Hanya gambar model ini ajo yg ade =]
Gambar dicilok dari Blog Dee

okey lepas minum kami bergerak ke Monorel.
Si Amy sempat lagi skodeng kami dari jauh,
Amy next time zoom la cikit =)

From station Raja Chulan eLLy turun kat Hang tuah.
From Hang tuah eLLy turun kat Bandaraya.
From Bandaraya eLLy masuk Sogo =)
Lepas penat meronda eLLy pi makan kat SR level 6
dok la citu sorang2 .. sila la percaya ye.
eLLy nie memang susah nak jln sorang. tapi ari tu boleh pulak =]

Dapat la merembat satu dua ketul brang kat sogo.

from Sogo eLLy meronda kat Jln TAR pulak
tapi kat citu tak beli ape2 pun just lalu je, sambil cuci mata

From Jln TAR eLLy terus masuk opis MyLuv
hehhehe terus gigih transfer gambar kat tempat dia
~Sila la buat mcm opis sendiri ye~

Oh yee ini la barang yg dirembat kat SOGO tu
Sepasang Sandals & Cadar.
Mengape pilih gambar katak? hurmm lu pikir la sendiri !!!


16 comments:

diLL said...

nyum3.. jalan n shopink jew.. aa.. nnti g kl cri sis la~

eLLy said...

diLL, tak de la shopping sangat .. boleh je =)

rasp said...

sib baik i ada hal lepas karoks tu..
kalo dak i nak majuk hehehehehe..

cadar motif kataks?????
katak panggil hujan...
so bila sejuk, tarik selimut bestt.....
seterusnya lu pikir la sendiri hehehee

eLLy said...

Rasp, wakakakaka yg selebihnye tu memang tak tercapai dek akal ;p

Natalia said...

wahhh syoknye jalan2 ...aku sejak kawen da lama tak turun jln tar tu...da betahun2 gak lewww

wahida said...

tu lah ko kak, aku ajak sekali balik ngan aku ko x nak, kan dah terembat cik katak!! kwang kwang!!

atty's said...

kty lak memang suka jalan sorg2, makan pun selalu sorang2.

sebab elly pilih katak..sebab katak sangat comey ...

mummysyafie said...

tak penat ke yang? eh..aku pun sambung jalan pastu lar :P

eLLy said...

Yaya, walau pun ko dah tukar nama yaya gak yg aku suka pangil ;)

nanti dekat nak raya kjo buat la rombongan cik kiah di cini

eLLy said...

Wahida, camno nak tumpang kunci tak de laa...


atty, saya nie susah betul nak ronda sorang2

Nor, hahahha ko pun cam aku gak .. tak penat ke yang?.. wakakakakaka

Dee said...

elly...dee tau kenapa elly leh jalan sorang2..elly dpt aura dee kan..kan..kan..hahaha..

eLLy said...

Dee, Ye kot .. aura dari otai dan bakal jutawan =)

akubiomed said...

La macamana gambar pertama boleh terselit ini mesti ada plan apa-apa?

eLLy said...

Akubimomed, tak de pe pe saja copy paste je ;p

sw33tdarling said...

cute nya cadar katakkkkkk~~~

eLLy said...

Amy, ong ong ... ong .. semoga ade onggg tahun ini ;p