Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Wednesday, January 26, 2011

CONTEST PIC hitam putih PALING COOL

Hello.. ish mcm minah salleh la pulak ye, Assalamualikum ... ha baru la sopan cikit =)

Hari nie eLLy nak join contest lagi.. walau pun setakat nie tak pernah menang :(
jng putus asa kita kena yakin dng diri sendiri. aku bolehh!! Malaysia boleh!! ..
klu AkuBiomed boleh buat i pun boleh !! hahhaa semangat weh.

This time i cuba contest from Si Gadis bermata coklat!
Syarat pernyertaan yg di copy paste dari tuan rumah
1.okay macam biasa korang kena jadi follower blog ni
2.letakkan banner contest ni kat sidebar sepanjang contest berjalan & link kan ke blog ni
3.buat entry pasal contest ni dan berikan idea hadiah apa yang korang nak,
kalau korang menang rm100? ?*ayat yang simple je tau!
*contoh : kalau saya menang , saya nak shawl banyak-banyak*
4.tag 5 kawan-kawan yang korang rasa mesti dia nak join !!
5.tarikh tutup penyertaan : 1 mac 2011

Gambar yg di pertaruhkan ialah ... Jeng jeng jeng ...
Almaklum la mood 10th Wedding Anniversary still ade kan ngeh ngeh ngeh
*Klu tak menang sila la lap airmata ku*
~eh korang nagis tak masa sanding dulu?  bila mak & Ayah aku dtg merenjis aku nagis weh ~

Oh ye klu eLLy menang RM100 itu eLLy nak gi SPA =)
*pedicure,Manicure,facial,body massage*

Dan insan insan yg bertuah di TAG kali ini ialah
1. Z@ck, 2. Reena, 3. Iyra, 4. Fit,  5. Mr Swift.

 

23 comments:

Redbloodsnow said...

good luck akak cyg :)

eLLy said...

tq, adik ku cayang ...

rasp said...

all the best!
syioknya kalo dpt gi spa kan :D

mummysyafie said...

gud luck dear..pehwwitt...pic atas pelamin lak tu.

sw33tdarling said...

hoyeahhh! gud luck!

eLLy said...

Rasp, Nor, amy :
Tq..saje je memenuhkan permintaan walaupun tahu akan kecundang ;p

wahida said...

gud luck jiranku!!

suri said...

salam dari suri..

wag kak pun rajin joint yer hee... cayalah..

pic tu mmg sweet...

eLLy said...

Wahida, tq jiran ku -)

eLLy said...

Salam suri, Welcome to my blog.
hehhehe saje merajin kan diri. tq dik

atty's said...

gudluck..semoga elly menang..amin

Qu azniza ;) said...

seyes cun gambaq tu..hehehe

[z@ck] said...

huih..kena join ni! =)

eLLy said...

atty, tq laling ..

Qu, ye ke .. thanks =)

z@ck, sila sila ... jng tak join ;D

akubiomed said...

Saya tahu ni, ini gambar yang Elly tak sanggup melihat ibu ketika menempung tawar kerana sedih

eLLy said...

akubiomed, yes bro betul tu.. eh mana tau nie .. ngeh ngeh ngeh

Mr. Swift said...

Hoyeh! Kena tag.
Bestnyaaah!! :D

Kalau free saye join ek kak. peace!

PutRee SeJiNjaNg said...

cantek gbr tu..so sweet...gudluck to akak..:)

eLLy said...

Mr. Swift, Sila2 La merajinkan diri ;p good luck in advance ;p

eLLy said...

Hai Putree, tq dik ;p

Fitrihadi.com said...

thanks for the tag..nanti ada idea saya join k..

eLLy said...

Okey Fit, lambat lagi tarikh tutupnya

siti fatimah said...

salam..hye..tq join contest :) good luck !