Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Tuesday, January 18, 2011

Malu malu tapi mahu

Kawan2 eLLy dak de idea la nak merapu kat cini..
semua xtiviti yg sama, makan tido makan tido .. makan ubat, pastu mesti la kena tido ;-)
tapi ari nie tak payah makan ubaut lagi eLLy dah sihat harap maklum :)

So bila dah sihat jom kita pilih2 lagu =)
MusicPlaylist

Hehehhe mood sudahhh mariii .. Malu malu tapi mahu ..

12 comments:

sw33tdarling said...

hehehe.. dah sihat jer terus mengakas erkk..

rasp said...

eeee geramnya kat opis nie tak leh load tu huhuhuhu...

IdaShah said...

canggih bole pilih lagu

aishah aka rAtU KeBayA said...

dah sihat.. alhamdulillah.. mulakan n3 yg menarik ye..

eLLy said...

aMy, hehehhe haruss

Rasp, sama la kat opis nie pun

eLLy said...

ida, selamat memilih ;p

Ratu, amen sihat sudah ;p
insyallah akan ku submit cite cite menarik di cini

Dee said...

siap pilih tu..kihkihkih..engine sudah panas eh...

eLLy said...

Dee, hehehhee tengah warm up nie :)

mummysyafie said...

wah..nak pratice tuk tiz saturday yer

akubiomed said...

Lagu dari Ramlah Ram ini membuatkan isteriku senyum malu tapi mahu :-)

eLLy said...

Nor, hehehe pilih pilih lagu nanti senang :)

eLLy said...

Akubiomed, hehhehe malu malu tapi mahu.. dalam makna nye tu :)