Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Monday, January 31, 2011

Ini cerita di pagi Jumaat

Good mornig .. amboi ade yg dah bercuti panjang ye .. eLLy tak cuti panjang pun,
eLLy cuti lompat lompat, Jumaat,Sabtu Ahad cuti.. isnin kerja .. selasa cuti balik
huhu lompat lompat dulu, cuti panjang nye  tunggguuuu :)

Jumaat eLLy coti coz ingat kan nak buat Urusan seripaduka bagindaaa ..
Hari khamis siap tido hotel coz tau jadual  sangat ketat...

Pagi :-
MyLuv kena attn training kat Dorsett KL till 1pm tapi dilajakan sampai kul 3pm

Pepagi eLLy ditinggal kan di Hotel room .. nasib baik ade Duan & Tisya,
Boleh la di buat teman. ape xtiviti kami bertiga?? hurmmm ke pool la kita ...
 hehehhehe dorang nie bukan la pandai berenang pun
termasuk la ai =)

 Berhenti jap coz  dorang dah kesejukan
tapi lepas tu sambung balik :)

 Kami lepak kat pool tak lama pun tak sampai sejam
naik bilik oder room service .. lapaq weh

Plan asal lepas kul 1 ingat kan nak la lari ke Maju Junction nak buat Passport .
hampehhh tak sempet wehhh !!! ... Panjang lagi story nie nanti sambung !!


10 comments:

PutRee SeJiNjaNg said...

salam sis elly, thanks sbb sudi visit blog tilla...tilla dah follow akak dah..

ppsssttt..blog akak ni sweet sangat...suka nengok.. :)

ct_nurmarlissaa said...

sayang nak buat passpott..kemana tuee..nak ikuttt...huhuhuhuhu....

Y u Z z 9071 said...

hye kak..sihat?

eLLy said...

Hai Tilla, tq dik klu blog akak swett itu maknanye akak lagi swettt hehehhehehe :)

eLLy said...

Mar, hehehhe nak ke sinunnnnn ;p

eLLy said...

Yuz, alooo laling
kemana menghilang????..
akak cihat ko sihat?

mummysyafie said...

la, naper tak ajak aku sekali terjun yang? kalau kier masuk kolam tu mau air surut teruss

eLLy said...

Nor... wakakakkaa aku masuh pun air dah melimpah :)

akubiomed said...

Apa lagi mandi sampai kecut lar :-)

eLLy said...

AkuBiomed, Masaalah nye tak sempat kecut dah lapar ;)