Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Wednesday, January 19, 2011

Tiramisu bukan kek Tiramisu

Selamat pagii Malaysia =) Nak tanya cikit nie
Korang pernah tengok tak cite nie? Rasa nye eLLy yg ketinggalan.


Memang menjadi kebiasaan ku di hujung minggu akan godek2 di tonton.com.my
Godek punye godek eLLy terjumpa cite yg best untuk di tonton. "Tira misu"

Lakonan Arwah Faizal yusof, Mira, Sharifah armani, pierre andre ..
Memang best la cite nye !! cuma yg heran nye camne eLLy boleh terlepas ye ??..
eMmm tak tercapai dek akal  (◠‿◠Anyway jom kita tonton beramai ramai !!

 

14 comments:

rasp said...

believe it or not...
citer yg u termiss tu la citer i yg terfollow hehehehe...
ekceli tak le follow sgt pun..
bila sempat sampai rumah timing baeeekkknya leh le follow...
terlepas a few episodes xkisah sbb bila follow dah faham balik :D

* i follow u balik kahkahkahkah..dah lama tegur menegur baru kita follow memfollow ye :D

IdaShah said...

aku pon tak tgk citer neh. asal nak tgk lupa.

eLLy said...

Rasp, ye ke.. i tengok online je coz actual time & day tak tau :)


i flw you... hehhehe tak kesah janji tiap hari you dtg menjengok :)

eLLy said...

Ida, bila2 ade waktu ko tengok kat tonton.com je sonangggg

aishah aka rAtU KeBayA said...

dah banyak terlepas lah... tak tau jalan cerita macam mana dah

NM02 said...

sekali sekala je tgk citer ni sebab selalu singgah makan dulu. jadiknya, bila dah kenyang... harus mcm ular berlingkar atas katil. hakhakhak

eLLy said...

aishah, ko sambung layan kat tonton.com :)

eLLy said...

Reena, hakhakhak bila dah berlingkar tu emm memang susah la =)

akubiomed said...

Ohh, malam ini episod terakhir isteri dah bising-bising sebab terlepas.

Nanti suruh dia menonton siri ulangan di TONTON

ferra said...

woooof cite ni mmg lawak mau mati ar

eLLy said...

Farr, hahahha terbaik dari ladang :)

eLLy said...

Akubiomed, yep sila tonton di tonton.com.my

sw33tdarling said...

my hubby pun dah melekat ngan citer ni.. sbb ada satu scene si pierre marah then sebut 1 perkataan lawak...

eLLy said...

emm belum sampai ke scene tu jap gi nak sambung =)