Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Friday, January 14, 2011

Rambut oh rambut

Opps lupa nak cite.. ari Jumaat lepas eLLy ade wat make over to my Hair ✖‿✖
ala make over yg biasa2 ajoo
Clik to enlarge picture

Klu nak di ikutkan eLLy tak berapa puas hati dng make over yg dilakukan ..
eLLy rasa amoi tu potong pendek sangat la :( bertambah Mulat muka ku :(
well klu dah bulat tu memang dah tak boleh wat pe dah .. terima je la kenyataan

 

12 comments:

NM02 said...

elly, muka cam kite ni, wat la style ape pun, tetap nampak gebu!! hahahaha

Dee said...

alolo..mesti comel lah..jgn risau ok..

IdaShah said...

xpe nnt panjang balik..tak pon ko pakai rambut pelsu

mummysyafie said...

meh la tengok rambut baru. jeng..jeng..jeng...

eLLy said...

Reena.. hehehhe tau tak pe :)

Dee.. tak de la risau sangat, cuma susah nak terima kenyataan :p

eLLy said...

Ida, emm nak tunggupanjang tu la yg rasa lambat :( tapi tak pe sekarang nie dah selesa dng new look :)


Nor, nak tengok ke .. ish malu la ;p

kathy jem said...

Hai...nice blog.. =)

eLLy said...

Hai Kathy tq.. & welcome to my blog :p

akubiomed said...

Sekarang inikan dah ada rambut yang boleh disambung jadi panjang :-)

IxoR@ said...

teringin nak curl...

huhuhu...

rasp said...

yg penting tetap cute :)

eLLy said...

Rasp, cute is my middle name .. huhuhu