Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Friday, January 7, 2011

itek gembo gembo

Masih kah ko ingatt .. pada waktu dulu..... cehhh lagu M.Nasir tuu
uolls ingat tak n3 ku yg lepas2 masa tu semua masih dlm bekas,
Skarang meh nak tepek gambar .. tapi kita tepek satu dulu ye :)
klu tepek banyak2 esok lusa tulat dah tau nak cite ape :p ngeh ngeh ngeh

Okey mempersembahkan ... jeng jeng jeng "Itek tok tiii ...
***
**
*
Itek gembo-gembo .. ini ade 3 sekawan.
tapi wat masa nie eLLy beli satu je dulu

Setakat nie ade la 2,3,4.. ketul collection Vantage :)
baru nak berjinak jinak .. emmm jinak la sangat klu jejalan dng MyLuv jng harap la
eLLy dapat berjinak jinak kat kedai yg Vantage tu .. mesti dia mengaum mcm rimau!!

Psstt.. ngape lelaki nie klu bab shopping barang rumah mesti dorang akan ckp
MEMBAZIR !! errrgghhh geram tul!!

.. ehem ehem dari pagi tadi SENYUM sampai ke telinga nampak :p ..

 

11 comments:

IdaShah said...

cutenya itik..kucing ada tak?

rATu kEBaYA said...

cantik itik ni.. bersinar lagi...

apa yg disenyumkan tu..

nads said...

en.suami saya suka kalo beli barang2 umah ni tau...hehe..cute itik tu kak...

eLLy said...

Ida, Miow miow tak de ;)


Ratu, hehehehe Syhhh Rahsia ;p

Nads, best nye .. klu dua2 minat mesti sakan membeli :)

Dee said...

lawo lah itik gembo2 mu tu..

eLLy said...

Dee, hehehheehe tq

sw33tdarling said...

kaaaaaaan.. tak sporting taww org lelaki nii... next time ajak saya yaa kalau nak shopping, saya takkan mengaummm, saya mengiauuu jer...

Jom Join GA PILIH THEME BLOG

rasp said...

SH tak jarang merungut sbb slalunya bukan dia yg beli ngehehehehe...
so, no money spend, no talk2 aaaa...

eLLy said...

aMy, Ggrrrr... miow miow


Rasp, camtu baru best ..
nie no money spend but still want to talk talk ;p

The Bee And The White Roses said...

kak elly sama macam mama sy..gila vantage.hikhik2..tapi serius corak dia cantekkkk..=)

eLLy said...

Bee, Akak baru je terjebak dng Vantagr nie .. mama kamu mesti dah banyak collect kan