Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Tuesday, January 25, 2011

Gemilang

Kawan2 kat TV3 ade cite baru. Tajuk cite tu GEMILANG
Lakonan abg Asmara @ Shahz Jaszle & Tiz Zakiah
Waktu siaran kul 9pm.

Sinopsis : Kisah 4 beradik yg tinggal bersama bapa setelah kematin ibu mereka.
oleh kerna kesempitan hidup bapa beliau terpaksa memberi mereka ke keluarga angkat,
kecuali abg yg sulung yg bernama Lah'.
Apekah cerita selanjutnye?? nantikan sanbungan diminggu hadapan.

yg mana terlepas cerita nie semalam sila la ke tonton.com.my


12 comments:

atty's said...

kty selalu nengok kat tonton je..tq elly kasi info

rATu kEBaYA said...

nak tgk malam tadi.. tapi tertiton pulak

Dee said...

smlm eh? aiseh..terlupa lak..

rasp said...

i 'terserempak' citer nie...
tapi i tak follow...
leh try cuba test tengok lah nanti :)

mummysyafie said...

rajin ko layan dear...hihihi...nor jarang nak layan coz tak done.

eLLy said...

atty, jom kita sama2 tonton :)

Aisyah, ish ape la lu .. awalnye titon

Dee, a'aa first episode semalam

Rasp, sila la follow coz semalam baru first episode =)

Nor, kebetulan semalam dapat balik awal, klu next week tak done aku layan kat tonton.com je =)

sw33tdarling said...

yer tgk dah semalam episod satu... kamal adli pun ada... i loikkeeee

eLLy said...

Amy, you like Kamal .. i like abg asmara =)

Redbloodsnow said...

zie sgttt lah x follow up citer baru. tiap² ari bz dgn kerja. even mlm pun still bz dgn kerja. zie hanya tgk tv pdjam 6:30pm - 7:30pm je.

layan sinetron...hahaha :P

eLLy said...

Amboi zie, busy betul kamu ye ..
tapi yg pasti sinetron memang tak dilepaskan =)

suri said...

tak dpt lyan sb abis keje jam 530ptg pastu smpi umah mlm..teros masok ceruk dapur siapkan mkm mlm huuu

eLLy said...

Suri, perghhh isteri misali betul ko ye =) akak pun kekadang tak sempat jugak coz balik lambat.