Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Monday, January 10, 2011

Juara Lagu ke 25

Panas panas masih la gi Panas ... aura ifa raziah sudah mari :)

Kemuncak Juara lagu Malam tadi masih lagi terasa kehangatan nye..
best best best semua peserta buat  persembahan sangat Mantooopppp


Akhirnye lagu "Tolong ingatkan aku" nyanyian Ana Rafalli dijulang menjadi Juara lagu yg ke 25

Persembahan yg mantopppp dari semua yg bertanding .. best best best
Tapi ramai la pulak yg buat silap mata di pentas ...

Persembahan penutup pun sangat Matooppp xspecialy Tok t'
org yg nama Ct eLLy nie memang pandai nyanyi tak caya tunggu 22hb nanti ;)

Amacam uolls puas hati tak ??


Psst esok bday Tok ti .. agak agak ape hadiah Tok K' kasi ??
 

6 comments:

Mr. Swift said...

Hello! Singgah sini lepak-lepak jap tadi dan ohh polo anda!
Btw lawa blog and happy blogging! And happy new year! Sempat lagi kan? :)

Psst : Bloggis Comel Buat Perkara Tak Patut Jangan Tiru!

rasp said...

ala sis, naper i tgk cam takde feel sangat ek...
dari segi performance & vocal sedap le..tapi feel tu cam kurengg...

mummysyafie said...

betul tu sis..nor pun takde feel lagu tu. ntah camne leh menang.

maybe genre lagu dier berbeza dari yang lain kot..sebab tu juri amik keputusan pilih dier menang.

eLLy said...

Hello Mr Swift.. welcome to Myblog & hapy new year to you too :)
nanti akak gi terjah je blog awak pulak ye .. tungguuu ;)

eLLy said...

Rasp & Nor .. feel lagu ana rafalii tu ke .. emm so so je persembahan dia. majaroti memang mempertikaikan kemenagan dia !!

NM02 said...

puas....


...............puas ngan lawak antara 3 org pengacara tu xpeceli ely iskandar FBI