Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Friday, November 19, 2010

32 hinggettt

Minggu Ke3 bermulanye DUA/TWO n3 per day!!

RM 32.. emm camno nak mula ye .. ini kes makan daging banyak sangat la nie
nak mula pun dah tak tau camne, Al kisah nye begini ..

Pasa suatu hariii.. niat di hati nak beli keychin for HP, eLLy gi ronda2 kat The Mall.
kebetulan masa tu ade ujibakat Raja awak ishh punye la ramai manusiaa ..
tak sanggup nak ronda kat lobby mall, so eLLy roonda la kat Lower floor ..
Ronda punye ronda ade la nampak satu kios nie,
Awek indon yg jaga. dia ckp 'kak coba kak satu huruf 2 hinggit.. cantik'
okey la satu huruf 2 hingget ape la sangat kan .. so eLLy pun setuju  la nak buat.

'kak tambah nie cantik, kak letak yg nie .. kak ambik nie saya kasi FREE loceng..
ambik tambah ambik tambah .. soo cam gini la ghupe nye
***
**
*
Okey la tak de la DaBoom sangat
eLLy minat yg hello kitte tu ;)

Bila dah siap semua, masa untuk bayar .. "2 4 6 8 .. Jumlah semuanye $32 kak" :)
keluarkan duit bayar dan jalan lengang lenggok sambil otak ku berpikir.. Mahal tak? ..

Bagi eLLy klu setakat benda2 mcm nie charge sampai $32 memang mahal la.
tapi tak pe, angap ajela rezeki si peniaga itu.
yg penting eLLy dapat FREE loceng!!

oh yee ade 2 kan, kat mana eLLy gantong benda alah nie?
Sangkut je la kat HP & B.band

 

8 comments:

imz said...

tup-tup total rm32...mesti terkejut kan..lau im pun terkejut...mcm mahal jgk..tp takpe...utk pujuk hati yg telah terlanjur membeli...heheh

eLLy said...

IMz, emm tu la rasa ralat pulak..
tapi tak pe redooo je la ;)

Redbloodsnow said...

tgk bling² utk accessory hp akak tuh. tetiba teringin ler plak nk buat lg..hehe. z nyer dulu dh habis tanggal diamond die..hiksss

eLLy said...

zIe,itu kira nasib baik tinggal diamon, if not tinggal tali tu je.. wakakaka.. kat sana charge berape? sama tak?

mummysyafie said...

yang, aku arituh kena seratus lebih yang..kena ngan minah indon gak. mula2 beriya je dier kater murah..pastu tambah itu ini..yang ada bling2 semua..tuk 4 nama aku kena seratus lebih..masa tu kat sunawy. terus aku suruh dier bukak balik n tukar pada yang simple je

eLLy said...

Nor, tu la bila dah kira semua terpinga pinga gak aku .. cam tak berbaloi je kan ...

rasp said...

kalo buat benda cute nie...
slalu rasa cam murah...
dah baeeekkknya design...
tup tup, telinga pun bling2 dengar rege hehehehe
tapi disebabkan kenan di hati..
ku redha je laaaa....

eLLy said...

Rasp, tu la masih terbling bling telinga ku ini