Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Friday, November 12, 2010

Rantai UMNO

Selamat pagi jumaat guys,
Ranti nie eLLy beli masa perhimpunan UMNO yg lepas.hampir2 lupa nak story mory kat uolls.
Klu uolls nak tahu setiap tahun semasa perhimpunan UMNO berlangsung,
kat lobby hotel eLLy nie ade gak  bazar jualan yg disewakan untuk peniaga2.
jng tanya harga sewa tapak coz eLLy pun tak tau.

Well klu dah ade bazar depan mata ape lagi kita terjah je la ;) 
Memula eLLy cuma temankan kawan .. tetiba dng eLLy skali terjebak
biasalakan pompuan mene ade istilah nak tengok2 aje ;)


Pssttt cantekkk tak?

 

11 comments:

nORmAL said...

cantik sis.. suka

imz said...

mestila canteeekkkk...jeles i taw..!!

IdaShah said...

kenapa S??
dah rasmi ke belum

eLLy said...

Hi Normal, tq sis ;)
~Welcome to My blog ~


Imz, hehhehe jng la jeles ;)


Ida, bcoz E dah habis kena la ambik S for siti

rasp said...

cantikkkk bangetttt....i loike!

Redbloodsnow said...

lawa ah. lanting kat zie leh x? miahahahaha :P

eLLy said...

Rasp, yeszaaa cantik bagettt dong

eLLy said...

Zie, akak cari huruf Z tak dooo ;(

mummysyafie said...

s untuk ada dear??

mmg cantik..

eLLy said...

S for siti .. E dah habiss daa

CHU MAJORFLAVA said...

S tok super duper,sweet,sexy mama k..ekeke..ada custome made ker kak??