Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Thursday, November 18, 2010

Adekah aku seorang GURU yg baik?

Minggu ke 3 bermulanye DUA/TWO n3 per day!!


Al kisah, ade budak kat opis nie ade yg baru nak berjinak jinak nak main FV,
ala yg kat FB tu.. Memandangkan eLLy nie otai, dan only me yg boleh diharap,
hahaha belagak pulak tu.. puuiii

Dengan penuh dedikasi nye eLLy buat la homework cikit..
sebab klu nak xplan tanpa benda kat depan mata memang susah la nak membayangkan nye
al maklum la  kat opis eLLy FB dah kena block .. eh korang baru tau ye ;)
ye kat opis FB dah kena block so eLLy wat la home work cikit and eMail to her..

Hopefully dia paham la .. all the best .. yg penting jng lupa add neighbour okey!

~ Click to enlarge the picture ~
 

10 comments:

Dee said...

siap tutorial lagi..hihihi..dee xpenah main game kt FB..x minat..kehkehkeh..

nads said...

huhu...ade tutorial maa...nad dah lame setoppp...hehe

eLLy said...

Dee, Nads

Hehehe eLLy layan gak, sekadar mengisi masa lapang ;)

marinahunny said...

huhuhu sip ada tutorial..lama dh x layan FV

imz said...

i dh resign dh petani moden kt sini..hehehe

eLLy said...

Marina,IMz,
Huhuhu eLLy masih layan tapi kadang kadang je la ;)

Redbloodsnow said...

hahaha..x leh blah. siap bg tutorial tueee..kehkehkeh. rindu giler zie nk main games nih lg kak :(

eLLy said...

Zie, ngape ko dah malas nie? ayam itik ko akak yg kasi makan skarang nie tau ;)

rasp said...

opis i pun dah lama block FB nie...
tapi block tak block,
i tak brapa layan FB..
no time *konon*
games pun memang tak main...

eLLy said...

Rasp, no time ye sama la kita.. jom gelak beramai ramai ;)