Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Tuesday, November 23, 2010

Super Monday !!

Minggu Ke4 bermulanye DUA/TWO n3 per day!!

Selamat pagiii... just nak share My super monday xtiviti !
seperti yg di war warkan semalam after work kami gi menonton wayang with
anak buah kesayangan ku 'Tisya & Duan'

Aduuhh makin lasak dorang nie, tengok la aksi si duan tu..
Tisya awal2 lagi MyLuv dah dukung if not dua2 berlari berkejaran

Lepas Q beli ticket kami turun gi dinner 'kepchii'
amboii happy betul si tisya dapat makan 'kepchii'
Kalau uolls perasan si  Tisya nie memang kemana aje
mesti nak duduk with MyLuv

We oulls gi nonton cite Megamind 3D
cite cartooon .. tapi MyLuv yg gelak lebih

Si Tisya nie memula tak nak pakai spek tu,
tapi bila cakap i nak ambik gambar terus laju je dia pakai
Tapi sekejap je la.. pastu dia campak balik.
tak kisah la janji dia tak buat perangai sudah

Okey masa untuk balik..
movie habis pun dah dekat kul 12 mlm
tapi mata dorang ne still boleh bertahan 

yang penting kita HAPPY !!!

 

10 comments:

rasp said...

rajin tul u layan anak buah u sis...
and i'm sure dorang pun sayang banget kat both of u!

imz said...

laua i jadi anak buah ko elly mesti hari2 nk berkepit dgn u..hehehe...i like..!!

NM02 said...

thanx sudi follow ai balik. selamat berkenalan :)

NM02 said...

oh... jez call me reena. hehehe...

rATu kEBaYA said...

rasa nak tumpang jd anak buah je.. boleh ke?

IdaShah said...

belanjalah aku sekali...aku janji tak buat perangai hakhakhak

eLLy said...

Rasp,Imz,Reena, Ratu & Ida,
kat bebudak nie la tempat kami menumpang kasih..

Klu uolls nak jadi anak buah eLLy pun boleh, tapi tiap2 bulan uolls kena belanja eLLy makan.. amacam boleh.. huhuhuhu

sw33tdarling.com said...

belum pernah ajak anak2 tengok wayang.... ada gak angan2 ni, tapi tak tahu laa bila

eLLy said...

aMy, untuk permulaan bawak tengok cite cartoon mesti dorang happy punye

[z@ck] said...

alahai..comel bebenar sebut kepchii..hehehe