Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Thursday, November 25, 2010

oLay

Minggu Ke4 bermulanye DUA/TWO n3 per day!!

oLay oLay oLay oLay.. kita menang kita la juara huhuhu bernyanyi ria ..
Malaysia dah dapat berape pingat eMas? baru tujuh kot :)
target kita 9 so Good luck to team Malaysia!! Malaysia BOLEH !!
tapi eLLy bukan nak cerita pasal Sukan Asia, eLLy nak cite pasal "oLay total effects"

Olay total effects adelah salah satu product Skin care yg eLLy tak pernah tinggal
sejak setahun or dua tahun yg lepas, memang berbaloi baloi ..
Cara penggunaan yg senang.. sangat senang, kat dlm kete pun kita boleh pakai
Memula kita sapu cikit cikit kat muka,
lepas tu rata kan.. dah siap!!
sonang je

eLLy beli yg kecil standby dlm handbeg,
klu kat umah terlupa nak pakai,
kat dlm kete or bila kat opis b4 make pun boleh pakai senang kan.

uolls camne, skin care apa yg uolls pakai?
 

15 comments:

imz said...

WAH...DH BERTUKAR PRODUK

rATu kEBaYA said...

guna fair n lovely je... hehehe.. tapi ingat lepas ni nak tukar olay white radiance pulaklah.. tapi tgk harga berfikir byk kali lak.. erm..

eLLy said...

iMz, Mak buyung guna pakai ape?

Ratu, dulu dulu memang eLLy pakai fai n lovely ;) eLLy rasa pun nak tukar .. emmm next year maybe ;)

NM02 said...

sabun mandi tu jugak ai pakai utk cuci muka. hahahha

tapi kat opis pakai susu kambing. kalu kuar jalan standby safi.

kalu pelembab muka, kadang safi, kadang maybelin, kadang terus belasah pakai bedak.

marinahunny said...

kulit berminyak sesuai x kak elly?

Redbloodsnow said...

HI FIVE KAK ELL! KTE SAME PENGGUNA OLAY TOTAL EFFECT YG BERJENIS NORMAL..KEHKEHKEH

PSSTTT..ZIE START GUNE OLAY TUH SEJAK DIE 1ST KUAR TAW. IF OLAY LOVER...HIKSS

rasp said...

i pun pengguna olay yg tegar....
walopun kkdg tukar brand coz cam boring...
tapi berbalik semula ke olay nie :)

eLLy said...

Reena, i pun kekanang main belasah je.. tapi sejak proses penuan terjadi terpaksa la cari product yg sesuai untuk kulit ku ini ;)

eLLy said...

Marina, akak spesis berminyak gak.. jng la pakai tebal2 ;)

eLLy said...

Zie, yeszzzaaa kita boleh duduk satu kapal gitu ;)

eLLy said...

Rasp, so far olay is the best la kan .. hehehhe

IxoR@ said...

kite pakai Safi Rania Gold...

mmg dah serasi bersama....

eLLy said...

ixora, Ooo kawan akak pun ade pakai gak.. tapi kat akak tak serasi la :(

mummysyafie said...

teringin jugak nak tukar ke olay ni. skincare skrg mahal benor..

eLLy said...

Nor, aku pakao Olay je.. tak nak manjakan diri dng benda mahal2 lagi pun kulit aku tak sensetip sangat yg penting sesuai ;)