Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Friday, November 26, 2010

spek mato

Minggu Ke4 bermulanye DUA/TWO n3 per day!!

Salam pagi jumaat, nak tanye cikit  uolls nie rabun tak?
eLLy dulu tak rabun tapi sejak berkahwin dng MyLuv nie mata ku terus rabun
sebab virus rabun tu dah masuk dlm badan agak nye.. wakakakkaka gatai2

takde la sejak berkerja mengadap Computer nie makin menjadi jadi rabun mata ku ini.
contact lens 3 bulan skali di tukar, dua tahun sekali mesti kena tukar spek mato,.

ingat tak last month during UMNO eLLy cakap ade beli sesuatu' emm sesuatu la sangat
eLLy merembat spek mato .. ade special promotion so ape lagi kita rembat je la

Ini lah dia Spec mato baru den :)
Murah je dan yg paling best 2x bayar
wakakkaka pengakuan benar weh 2x bayar

Bila dah beli kena la cuba test' pakai kan..
Amacam cun tak ?

 

9 comments:

imz said...

woww...cun weh...swatch lagi tu...nampak anggun

rasp said...

phewwwiiittt bertambah cun sbb leh bayor 2x hehehehehe

eLLy said...

Imz, Rasp ..
Boleh bayar 2x tu buat muka ku bertambah seri dan anddun ;P hahahaha

mummysyafie said...

spec aku tak tukar² lagi yang. swatch lagi tu..

ct_nurmarlissaa said...

amboii...cute sungguh kamu ditambah spec baru lagiiii laahhh cute--miut....huhuhuhu

eLLy said...

nOr, hehhehe dah alang alang nak tukar.. pastu 2x bayar pulak kan ;)


Mar, cute miut gitu.. anyway time kasehhh

CHU MAJORFLAVA said...

cun lar sis!!yg penting hitam itu menawan.

Redbloodsnow said...

lawa lah kak ell...ailikee!!!

eLLy said...

Chu,Zie .. thanks for the compliment ;) dah kembang bermangkok mangkok nie ;P